Anca Serea și Adi Sînă, în așteptarea celui de-al șaselea copil. Ce se va schimba în viața lor după nașterea fetiței

Publicat pe

Anca Serea și Adi Sînă vor deveni, în două săptămâni, părinți pentru a șasea oară! Deși au experiență, nu glumă, cei doi o aștepată cu emoție pe cea mai mică membră a familiei, dar cea mai mare problemă e alta…

Deși mai are foarte puțin timp până ce va deveni mămică pentru a șasea oară, Anca Serea este foarte fit și încă își permite să poarte fustă scurtă, chiar dacă, zice ea, în această sarcină și-a permis o mulțime de excese: „Nu știu exact (n.r. câte kilograme s-a îngrășat). NU știu, nu mi-am făcut din asta un scop. L-am avut până la un moment dat, adică până la Paște când mi-am propus să mănânc cel puțin doi cozonaci și multe sarmale. Și așa am și făcut. Când m-am urcat pe cântar nu am fost întocmai fericită, dar am zis că de sarcina asta vrea să mă bucur așa cum vine, și de atunci nu m-am mai cântărit”, povestea vedeta, recent, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Cine nu se mai poate abține până la Crăciun poate să facă sarmale de post!

„Acum balanţa s-a echilibrat: trei fetiţe şi trei băieţi

Iată însă că acum, în afara emoțiilor inerente, anca Serea și Adi Sînă se confruntă cu o problemă ce nu prea mai suportă amânare. Odată cu nașterea celui de-al șaselea copil, casa lor va deveni neîncăpătoare, așadar găsirea unui spațiu potrivit pentru o familie cu 8 membri este o prioritate, după cum a declarat și artistul la Antena Stars: „Am emotii foarte mari. Ne pregătim. Am vrea să ne schimbăm şi casa. Avem treabă multă. Anca e bine. Simte uşor, uşor că se apropie momentul… E pozitivă, nu a lucrat mult. (…) Acum balanţa s-a echilibrat: trei fetiţe şi trei băieţi”.

Cât despre Anca, bruneta este poate mai nerăbdătoare ca niciodată să devină mamă, cu atât mai mult cu cât, de data aceasta a avut parte de o sarcină cam dificilă… „Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen”, a spus ea. Și după declarație, cred că deja avem răspunsul la întrebarea dacă urmează și un al șaptelea copil… Cu siguranță, nu!

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva