Cine este Irina Baianț, blonda superbă care a atras toate privirile la ceremonia dedicată Simonei Halep. E feblețea lui Vladimir Putin

Publicat pe
Cine este Irina Baianț, blonda superbă care a atras toate privirile la ceremonia dedicată Simonei Halep. E feblețea lui Vladimir PutinCine este Irina Baianț, blonda superbă care a atras toate privirile la ceremonia dedicată Simonei Halep. E feblețea lui Vladimir Putin

Ceremonia dedicată Simonei Halep, după ce a câștigat Wimbledon, a impresionat presa internațională, dar spectatorii de pe Arena Națională au fost impresionați și de blonda superbă care i-a cântat campioanei melodia ei preferată. Povestea sopranei Irina Baianț e ruptă din filme.

Ceremonia dedicată revenirii acasă a Simonei Halep, după ce a obținut performanța istorică de a o învinge pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, a fost una extrem de emoționantă. Printre momentele artistice care le-au atras atenția spectatorilor de pe Arena Națională a fost cel susținut de soprana Irina Baianț, ce i-a cântat campioanei noastre una din melodiile preferate ale acesteia, 'One moment in time', Whitney Houston.

Cine este Irina Baianța,  frumoasa soprană de 29 de ani

Pe lângă talentul evident al sopranei de 29 de ani, nici frumusețea sa nu a trecut neobservată. Îmbrăcată într-o ținută imaculată, blonda a vrăjit publicul. Inima Irinei îi aparține, însă, unui cunoscut artist de la noi, Doru Todoruț, de la Deep Central, pe care l-a cunoscut când au participat împreună la Preselecția Națională Eurovision din 2016. Înainte de asta, blonda mai apăruse în finala 'Vocea României' din 2014, alături de Tiberiu Albu.

Irina Baianț a bifat până la aproape 29 de ani numeroase realizări profesionale, cântând pe marile scene ale lumii și având ocazia să-l cunoască pe Vladimir Putin, cu ocazia concertului de ziua acestuia, din 2015. 'Întâlnirea cu Putin fost o experiență puternică. Bineînțeles că nu m-am gândit niciodată că acest lucru se va întâmpla, dar istoria se scrie cu fiecare pas', a povestit Irina pentru life.ro despre întâlnirea cu președintele Rusiei.

Foto: Instagram

Citește și:

Îți mai aduci aminte de Dulce Maria din 'Îngerașul'? Cum arată Daniela Aedo la 24 de ani: e foarte sexy!

Simona Halep, primită regește pe Arena Națională. Imagini din culisele evenimentului la care au participat peste 20.000 de fani

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter