Simona Halep, primită regește pe Arena Națională. Imagini din culisele evenimentului la care au participat peste 20.000 de fani

Publicat pe

Simona Halep a avut parte de o primire regească pe Arena Națională din București. Ea și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon sâmbătă. Pe scenă au urcat și Ion Țiriac, Andi Moisescu și Andra!

Ne-a făcut mândră că suntem români, a pus din nou România pe harta sportului internațional, iar acum a venit rândul nostru să o răsplătim cu aplauze și zeci de mii de zâmbete. Simona și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon miercuri seara, pe Arena Națională.

Timp de 40 de minute, Ion Țiriac a vorbit despre prestația ei, despre reușita împotriva Serenei Williams. Acolo, omul de afaceri a încercat o glumă:

'La tenis, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. 30-0 încă n-a fost la fotbal, dar la cum merge Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo este echipa mea'.

Moderatorul întregului eveniment a fost Andi Moisescu, prieten apropiat a Simonei. De altfel, cei doi s-au revăzut la mai multe petreceri organizate în București.

Simona a făcut și mai multe declarații: „Suntem aici în această seară ca să împărţim acest trofeu, este al nostru, este al ţării în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar acum parcă este şi mai specială, mă bucur foarte mult că aţi venit să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile! Vă mulţumesc încă o dată!”

Organizatorii au avut și o surpriză. Andra a urcat pe scenă și a cântat imenul României. La eveniment ea nu a fost singură, xi însoțită de copii, de Eva și de David.

Simona Halep s-a afișat cu o geantă de peste 7.500 de euro. Campioana poartă haine și accesorii de brand

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid în fața olandezei Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6. „Simo' a luptat admirabil, iar în setul al doilea a avut și un ghinion. Cu toate că nu a fost victorioasă, ea a încasat 608.700 de mii de euro. Imediat după finala campionatului organizat de Ion Țiriac, ea a postat în mediul online mai multe imagini de pe parcursul meciurilor.

Una dintre fotografii atrage imediat atenția. Campioana noastră apare alături de mama ei. Se pare că cele două au o relație foarte specială, se sprijină reciproc și își dau cele mai bune sfaturi precum cele mai bune prietene. Un detaliu a captat privirea: geanta pe care Simona o purta pe umăr. Se pare că accesoriul este de brand: Hermes, modelul Kelly. Conform site-ului oficial, poșeta este aproximativ 7.500 de euro.

Foto: Hepta, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter