Anca Serea şi Adi Sînă - În vacanţă la mare. Unde s-a relaxat îndrăgitul cuplu de curând!

Publicat pe

Anca Serea şi Adi Sînă se bucură de zilele de vară, cei doi bifând până acum două vacanţe extrem de frumoase.

 

Prima vacanţă a fost în Turcia unde Anca şi Adi au plecat singuri, fără cei 5 copii ai lor, oferindu-şi câteva zile de relaxare în doi.

 

Au ales un hotel din regiunea Belek, iar Anca şi-a încântat fanii cu fotografii superbe atât cu peisajul cât şi cu ea, toată lumea remarcând încă o dată cât de frumoasă este după 5 naşteri.

 

Întrebată din nou despre secretele formei sale fizice perfecte, Anca Serea a dezvăluit că nu există aşa ceva: „Fără secrete! Ei 5 sunt minunaţi eu încerc să ţin pasul cu ei:)!'

 

Vezi si:

Crina Abrudan a facut nunta in weekend. Cum a aratat rochia de mireasa

 

După vacanţa în Turcia, Anca şi Adi au plecat pe litoralul românesc, de data aceasta împreună cu copiii lor cărora au încercat să le ofere o vacanţă minunată.

 

Dacă dimineţile le-au început pe plajă împreună cu copiii, serile le-au încheiat în doi, la concertele din cadrul festivalului Neversea organizat în acest weekend la Constanţa.

 

Şi cum vara este abia la jumătate, cu siguranţă, Anca şi Adi îşi vor mai oferi câteva zile de vacanţă, fie în doi, fie alături de copiii lor.

 

Anca Serea şi Adi Sînă - În vacanţă la mare. Unde s-a relaxat îndrăgitul cuplu de curând!Anca Serea şi Adi Sînă - În vacanţă la mare. Unde s-a relaxat îndrăgitul cuplu de curând!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter