Fără verighetă, dar fericiți!

Publicat pe

Nu există tânără să nu se fi visat vreodată mireasă, să nu-și fi imaginat de mii de ori momentul, dar, nu de puține ori, ziua nunții ajunge să fie și singura amintire frumoasă din viața de cuplu. Tocmai de aceea, în ziua de azi sunt tot mai mulți cei care se decid să trăiască fără verighetă, dar fericiți. Printre ei, și nenumărate vedete din showbizul autohton.

 

Dacă ar exista o rețetă a fericirii, probabil că nu ar mai exista nici divorțuri, iar sintagma happily ever after' nu ar mai fi doar un clișeu din filmele romantice. Deși lumea showbizului a fost în ultimii ani parcă mai încercată ca niciodată, divorțurile, unele total neașteptate, desfășurându-se pe bandă rulantă, iată că sunt unele cupluri care par să fi găsit o metodă care face față probei timpului, iar protagoniștii acesteiea sunt cei ce fac parte din clubul celor fără verighetă, dar fericiți.

Citește și: Crina Abrudan a făcut nunta în weekend. Cum a arătat rochia de mireasă

 

Nu știm cât de importantă este oficializarea unei relații, dar evidența ne-a demonstrat că, în multe cazuri, peticul acela de hârtie care dă anumite drepturi' asupra partenerului de viață a făcut mai mult rău decât bine. Pe de altă parte, sunt multe cupluri în showbizul autohton care sunt împreună de ani de zile, au format familii frumoase, dar, cu toate astea, nu s-au luat la starea civilă.

 

Citește și: Fotografia cu Prințesa Diana care a fost dezvăluită după 20 de ani. Cum apărea pe coperta unei reviste chiar înainte să moară

Printre vedetele care au relații de invidiat, deși nu sunt căsătorite civil și religios – și multe dintre ele nici nu au de gând! – se află Jojo și Paul Ipate, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, Ducu Ion și Ioana Blaj, Antonia și Alex Velea, Mădălina Ghenea și Matei Stratan, Tudor Chirilă și Iulia Mâzgan, Carmen Brumă și Mircea Badea, Sore și Mircea Julean, Răzvan Simion și Lidia Buble. În cele mai multe cazuri, este vorba, cu siguranță, de căsnicii anterioare ratate, din cauza cărora, acum, cei pățiți suflă și în iaurt. Ducu Ion, care are doi copii cu Ioana, a mai fost căsătorit, la fel și Mihaela Rădulescu, Antonia și Alex Velea, care au și eu doi copii împreună, dar și Răzvan Simion, al cărui divorț de soția sa a făcut să curgă valuri de cerneală atunci când s-a aflat că el și Lidia Buble au format un cuplu. Copii cu actualii parteneri de viață au și Carmen Brumă (1), Mădălina Ghenea (1), Sore (1), Tudor Chirilă (2) și cu siguranță nu se vor opri aici – cu sau fără acte, de unde reiese, încă o dată, că fericirea nu stă într-un petic de hârtie…

Citește și: Ce costume de baie te avantajează în funcție de siluetă

Vă prezentăm o galerie foto cu cele mai frumoase cupluri de la noi care cred în iubire, dar nu și în oficializarea ei!

Oana Pantazi

Fără verighetă, dar fericiți!Fără verighetă, dar fericiți!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter