Anca Serea – Un nou început. Ava şi Noah au început grădiniţa

Publicat pe

Mamă a 5 copii de vârste diferite, Anca Serea trăieşte cu mare bucurie fiecare etapă din viaţa copii lor săi.

 

Ava si Noah au început anul acesta grădiniţa, iar frumoasa mămică a avut multe emoţii pentru acest început. Cei doi micuţi sunt adorabili, Noah fiind extrem de serioas, iar Ava toată numai un zâmbet. Îmbrăcaţi extrem de frumos, cei doi au în braţe câte o floare în ghiveci pentru educatoare.

 

Dacă în ultima lună de primăvară a devenit mama pentru a 5-a oară, Anca a avut parte de o vară plină alături de copiii ei.

 

Cu un bebeluş, doi copii de vârsta grădiniţei şi doi mult mai mari, ea a reuşit să fie alături de toţi şi să le împlinească fiecăruia dintre ei nevoile. Au mers împreună la mare, iar în ultimele zile de vacanţă s-au bucurat de câteva zile minunate în superba Toscana.

 

Deşi pare o misiune imposibilă să pleci în vacanţă cu 5 copii şi o mulţime de bagaje, Anca pare s-a descurcat de minune şi s-a bucurat de clipele petrecute împreună cu familia sa. „Suntem fericiti ca suntem impreuna, ne bucuram de fiecare zi, de zarva facuta de copii de valurile marii si de cinele frumoase gatite de noi'.

 

Anca Serea – Un nou început. Ava şi Noah au început grădiniţaAnca Serea – Un nou început. Ava şi Noah au început grădiniţa

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter