Media Music Awards 2016 se vede LIVE la TV sau online

Publicat pe

Au mai rămas câteva ore până la marea noapte a muzicii româneşti: Media Music Awards 2016.  Telespectatorii care nu vor putea participa la marele eveniment de la Sibiu vor avea ocazia să urmărească gala chiar din fața televizorului sau online.

Singura gală de premii muzicale din România, Media Music Awards, se va vedea LIVE la TV (TVR HD, de la 19:00, TVR 1 si TVR Internaţional, de la 21:00) şi online, pe http://mediamusicawards.ro/, sau pe fanpage-ul oficial, https://www.facebook.com/MediaMusicAwards.

 

Pe facebook se va transmite în direct şi ceremonia de sosire a vedetelor pe Green Carpet, ocazie cu care vor putea admira ținutele deosebite  pe care vedetele le vor purta special pentru acest eveniment. Apoi, va fi difuzată live gala în cadrul căreia vor cânta și vor fi premiați cei mai iubiți artiști din România.

 

Vezi AICI fotografii de la repetitii
Pe scena din Piața Mare a Sibiului vor urca peste 30 de nume celebre și vor fi premiați artiștii care s-au bucurat de cele mai multe difuzări radio-TV în ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Holograf, Carla’s Dream, Connect-r, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Voltaj, Puya, Guess Who, Grasu XXL, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, What’s Up, Vescan, Florin Ristei, Jo, Randi, Mihail, Sore, Corina, Deep Central, Dj Sava, Maxim, Adrian Sina, Amna, Robert Toma.

Media Music Awards

Media Music Awards 2016 are loc la Sibiu astăzi,  15 septembrie. Singura gală de premii muzicale din România, cu premii acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se va desfășura, ca şi până acum, în Piața Mare, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de spectatori.
Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica si monitorizeaza in timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.
Media Music Awards este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
 

Media Music Awards 2016 se vede LIVE la TV sau onlineMedia Music Awards 2016 se vede LIVE la TV sau online

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter