Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: “Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Anca Țurcașiu este profesionistă și nu își dezamăgește publicul, indiferent că vorbim de muzică sau spectacole de teatru. Vara trecută, artista a bifat o premieră și a lipsit la o piesă de teatru. Toată lumea a pus absența pe faptul că avea fractură la picior, însă adevăratul motiv a fost faptul că era desfigurată de cât plânsese.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu nu a lăsat niciodată problemele personale să îi afecteze viața profesională. Întotdeauna a avut zâmbetul pe buze la spectacole, conștientă fiind că publicul a plătit bilet, iar ea trebuie să fie, pe scenă, în cea mai bună formă.

Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje' / EXCLUSIVAnca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje' / EXCLUSIV

Anca Țurcașiu: Am căzut în apartament, mi-am fracturat rotula'

Anca Țurcașiu a avut parte, vara trecută, de un accident stupid, care a obligat-o să găsească rapid soluții pentru a-și putea onora contractele. Mi-am rupt piciorul astă vară. Mi-am fracturat rotula, am căzut în apartamentul de la mare. Fiind gresie, am fost udă pe talpa de la papuc și când am luat curba, mi-a fugit piciorul și am căzut. Eu fiind o persoană destul de împiedicată, am acest defect, dacă este oricel fel de groapă sau orice fel de delușor sau de piatră în picioarele mele. Am fost adunată de pe jos de multe ori în viața asta. Am zis că am căzut, nu am nimic, numai că de data asta a fost rău. Și când medicul mi-a spus cu o senitătate caracteristică unei persoane care vede asta în fiecare zi: Doamnă, aveți dublă fractură de rotulă! Trebuie să faceți asta, asta, asta', eu am început să plâng și îmi curgeau lacrimile. Doamnă, auziți ce vă spun? Se pare că nu auziți, o să vă scriu pe foaie', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Anca Țurcașiu.  

Citește și: La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală: Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!' / EXCLUSIV

Citește și: Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. A renunțat la apa din comerț: „Este un stil de viață…”

Citește și: Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel: „Practic, eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac: „Vorbim, ne scriem, suntem…' / EXCLUSIV

Anca Țurcașiu: Astăzi, o joc pe Dolores, în continuare, șchioapă și cu cârje'

Sperietura prin care a trecut Anca Țurcașiu din cauza piciorului a avut urmări și în ceea ce privește prestația ei pe scenă. A fost singura seară în care nu mi-am ținut spectacolul, nu din cauza piciorului, ci din cauza faptului că eram umflată de cât am plâns. Am plâns vreo 6 ore încontinuu și nu mă puteam uita în oglindă', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Anca Țurcașiu. De a doua zi, lucrurile s-au liniștit, iar vedeta cu piciorul în ghips de la șold până la gleznă și în cârje a reușit să își ducă la îndeplinire toate sarcinile.

Sunt 300 de m până la scenă și m-au cărat cu mașinuțe electrice. Am o filmare cu unii care mă cară cu un scaun, pentru că am vrut să mă duc la malul mării. Deci în cârje, în fiecare seară am ținut spectacolele, aveam un jilț în scenă. La Cluj am plecat să prezint Transilvania Fashion Festival, trei zile de prezentare cu rochii lungi până în pământ, nu a știut nimeni că am piciorul rupt, pentru că intram trei pași pe picioare, prezentam și ieșeam. Am fost cărată la aeroport, m-au dus cu scaun la avion și m-au urcat pe o platformă.

Deci din plânsul ăla al meu când am crezut că mi s-a terminat viața, că nu mai pot avea niciun spectacol, că nu pot să plec la Cluj  și că nu pot să fac spectacolul nou de teatru de la București, pentru că urma să intru să pregătesc o premieră, ce crezi? Am venit la București, am intrat în spectacol și am jucat rolul, mi l-a compus Dan Tudor, șchioapă, cu cârje, iar eu, astăzi, o joc pe Dolores în continuare șchioapă și cu cârje', ne-a povestit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a fost ajutată de fata unei prietene

Anca Țurcașiu își amintește că a avut parte de oameni săritori nu doar la deplasările în scop profesional, ci și în viața de zi cu zi. Când crezi că nu mai ai nicio șansă, am primit ajutor. O copilă a unei prietene de la Piatra Neamț s-a mutat cu mine la București să mă ducă, să mă aducă, să îmi ia de mâncare, să mă spele, să mă îmbrace. Deci a fost o experiență neplăcută, din care am învățat iar această lecție minunată că niciodată nu ești singur și că vin înspre tine toate și că poți orice, am putut orice, le-am făcut pe toate', a adăugat ea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Foto: Eli Driu / Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter