La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală: “Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Anca Țurcașiu se bucură de prezent și s-a reinventat după despărțirea de tatăl băiatului ei, divorț parafat în urmă cu doi ani. Aflată într-o formă fizică de invidiat, la 52 de ani, artista ia în calcul să își refacă viața. La petrecerea VIVA! , vedeta ne-a povestit și despre colecția capsulă pe care o lansează.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a atras toate privirile la finalul săptămânii trecute, când s-a numărat printre vedetele care au pășit pe covorul roșu de la petrecerea VIVA!. Artista a ajuns în toiul evenimentului, ea venind direct de la mare, unde a fost protagonista unei ședinte foto.

La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală: Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!' / EXCLUSIVLa 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală: Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!' / EXCLUSIV

Lansează o colecție capsulă de haine și accesorii

Anca Țurcașiu își urmează hobby-urile și se implică în domenii diferite față de muzică și actorie, cu care ne-a obișnuit. Vedeta a avut o ședință foto la mare, unde ea însăși a pozat pentru a pune în evidență hainele și accesoriile, pe care și-a pus amprenta. Am ajuns de la Constanța, am realizat o ședință foto pentru o nouă colecție Anca Țurcașiu X Atelier Bolero, e o capsulă și creez niște lucruri foarte interesante. Vă invit să intrați pe pagină și să vedeți acolo niște accesorii foarte frumoase. De 1 iunie s-a născut un colier Anca, care se poate transforma în 7 feluri diferite de a-l purta. O să creez și niște piese de design pe partea de accesorii', ne-a povestit ea entuziasmată.

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană: „Mi-am dat seama că…'

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu: Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani: „Mai frumoasă decât Jennifer Lopez'

Și-a descoperit pasiunea în copilărie

Afinitatea Ancăi pentru accesorii și haine are legături cu copilăria. Mai precis, bunicul ei este cel care i-a trezit interesul prin activitatea pe care o desfășura. De copil am crescut într-un garaj, unde bunicul meu tăia tablă cu foarfecă specială și lipea cu cositor petalele pe care le decupa și le picta. Eu am făcut toată copilăria mea asta. Am lipit cu cositor și am pictat flori să arate cât mai natural cu putință. Cred că de acolo, habar nu am', a declarat, pentru VIVA!, Anca Țurcașiu. Vedeta recunoaște că nu se pricepe la croitorie, dar că ideile ei sunt transpuse în realitate de specialiști. Pentru capsula asta a mea, chiar am vrut să aduc pe piață pentru doamne, domnișoare ceea ce nu am reușit să găsesc prin magazine', ne-a explicat ea.

Există viață după divorț

Spre deosebire de alte femei care se simt dărâmate după un divorț, artista a demonstrat că este o femeie puternică și că este capabilă să ia viața de la zero. Cum a depășit perioada după divorț? Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea …timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Anca Țurcașiu.

În vârstă de 52 de ani, cântăreața arată și se simte excelent în pielea ei. Este hotărâtă să își refacă viața, nu știe însă dacă s-ar mai căsători sau nu. Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine', a declarat, pentru VIVA!, Anca Țurcașiu.

Foto: Eli Driu / Atelierbolero

Video: Ada Cheroiu

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter