Anda Adam, despre relația cu Yosif Mohaci, după o lună de căsnicie: "Sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând și o să fie..." Cum se înțelege soțul artistei cu fiica ei, Evelin / EXCLUSIV

Publicat pe

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au planuri mărețe pentru anul acesta, iar cel mai important este că artista își dorește să devină mamă din nou, cât mai curând. Într-un interviu pentru viva.ro, Anda a vorbit despre planurile profesionale, despre relația cu Yosif Mohaci, cu care și-a oficializat relația la finalul anului trecut, dar și despre legătura care s-a creat între fiica sa și proaspătul ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam vorbește și Yosif Eudor Mohaci și-au unit destinele pe 24 decembrie și sunt deja pregătiți să devină părinți. În plus, anul acesta ei și-au propus să demareze mai multe proiecte. Cel mai important lucru pentru ei este însă mărirea familiei, lucru pe care și-l doresc din tot sufletul. Vedeta susține că despre venirea berzei o întreabă și Evelin, fetița ei din prima căsătorie.

Anda Adam, despre relația cu Yosif Mohaci, după o lună de căsnicie: "Sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând și o să fie..." Cum se înțelege soțul artistei cu fiica ei, Evelin / EXCLUSIVAnda Adam, despre relația cu Yosif Mohaci, după o lună de căsnicie: "Sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând și o să fie..." Cum se înțelege soțul artistei cu fiica ei, Evelin / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat viața Mariei Dinulescu de când vinde case în Dubai:„Niciodată nu am crezut că voi fi actriță, cu atât mai mult consultant imobiliar. Satisfacțiile financiare sunt foarte mari' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mamă și cum gestionează răutățile din jur:„Am avut senzaţia, la un moment dat, că sunt doborâtă. Şi eu am judecat' / EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru. Ce sumă trebuie să achite:„Nu și-a plătit nici aici taxele de timbru'

Citește și: Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele:„Niciodată nu am promovat frumusețea trucată'

Anda Adam: 'Îmi doresc un cadou foarte frumos pentru noi doi, care sperăm să nu întârzie să vină, bineînțeles, un copil'

Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci au planuri mari pentru acest an. Cei doi își doresc enorm un copil. Într-un interviu pentru viva.ro, Anda Adam a mărturisit că fetița ei, Evelin, o întreabă mereu, când îi face o surioară sau un frățior. Vedeta a mai dezvăluit cum a cucerit-o soțul ei și ce complimente îi face. Cântăreața va lansa o aplicație cu dietele și antrenamentele ei, iar doritorii își pot face un abonament.

Cu ce dorințe ai început acest an, 2023?

Anda Adam: Cu o dorință arzătoare de lansare de noi piese și nu doar piese, pentru că am mai multe proiecte în plan, anul acesta. Și, îmi doresc un cadou foarte frumos pentru noi doi, care sperăm să nu întârzie să vină, bineînțeles, un copil.

Anda Adam: 'Eu am o slăbiciune pentru ochii deschiși la culoare'

Pentru că este aici și soțul tău, o să vă întreb pe amândoi, cum ai cucerit-o? Cum te-a cucerit? Ești greu de cucerit?

Yosif Eudor Mohaci: A trebuit puțină răbdare, dar, într-un final foarte scurt, ne-am înțeles. Am reușit să ne întâlnim după ceva timp și să fim împreună.

Anda Adam: Dar, a fost suficient să se uite la mine, pentru că are niște ochi de un albastru atât de special încât, pentru mine sincer, a fost de ajuns. Mai ales că eu am o slăbiciune pentru ochii deschiși la culoare. Și tu ai ochii deschiși la culoare, numai eu nu îi am. Mulțumesc, mama, tata, bine că sunteți voi cu ochii deschiși la culoare, dar eu nu. Dar și bunicii mei sunt cu ochii deschiși, și toată lumea din familie, numai eu am ieșit cu ochii închiși dar… nu știu cum. Deci, ca să revin, pentru că am această slăbiciune, îți dai seama că pentru mine a fost suficient o singură privire 'ca să cad pe spate', 'și, după aceea, pe față'. (râde)

Anda Adam: 'Este un bărbat, care chiar știe să facă complimente și să aibă o constantă în a le face'

Care a fost cel mai frumos cadou de la soțul tău? Dar cel mai frumos compliment de la el?

Anda Adam: El mi-a făcut multe cadouri, dar pentru mine sunt mai importante cadourile cu valoare sentimentală. Și, sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând, și o să fie vorba de un copil. Cred că e ceva neprețuit. În rest, toate sunt frumoase, dar sunt lucruri de care te bucuri pe moment. Valorile adevărate stau la baza familiei, din punctul nostru de vedere. Și e părerea amândurora.

Iar complimentul cel mai frumos de la el… Având în vedere că el este francez, să știi că stă exagerat de bine la acest capitol. Să știi că este un bărbat care chiar știe să facă complimente și să aibă o constantă în a le face. Că așa, la început, toată lumea știe să facă complimente. Dar important este să nu uiți să faci complimente omului de lângă tine și persoanei pe care o iubești, mereu. Nu doar la început sau nu doar cu anumite ocazii. Și, această constantă să facă diferența, pentru că, eu cred că și acest lucru face parte tot din capitolul iubirii.

Anda Adam: 'Evelin l-a plăcut, iubit, adorat, din prima clipă'

Cum se înțelege el cu fiica ta? Și ce spune ea, apropo de un frățior sau o surioară?

Anda Adam: Ei au o relație specială. Evelin l-a plăcut, iubit, adorat, din prima clipă și ea este foarte nerăbdătoare să îi facem un frățior, o surioară sau mai mulți. Important este să vină, pentru că ne întreabă destul de des: 'Mami, dar când faci o surioară?', 'Mami dar când îmi faci un frățior?'. Deci, este dornică să mai aibă surori, frați, pentru că, să știi că și eu sunt singură la părinți, și nu e foarte bine.

Nu e foarte bine să fii singur la părinți, recunosc. Mi-ar fi plăcut mult de tot, să am și eu o soră, un frate, dar nu a fost să fie. Și vreau ca pe Evelin să nu o las singurică, să aibă acolo frați, surori… Familia este totul și cred că e cel mai frumos lucru din lume, să te strângi la masa de duminică și să nu se mai termine masa. Când e așa, înseamnă că scopul tău în viață a fost dus la bun sfârșit cu succes.

Anda Adam: 'Călătorim foarte mult'

Văd că sunteți mereu plecați… Unde vă petreceți cel mai mult timp?

Anda Adam: Ne plimbăm foarte mult, călătorim foarte mult. Pentru că așa este conjunctura. Pe mine nu mă deranjează acest lucru, pentru că, așa cum știți, asta o fac de o viață. Călătoresc continuu și constant, și nu am niciun fel de problemă să mă adaptez la 'a face bagajul, desface bagajul'. Deci, de vreo două zeci și ceva de ani fac acest lucru.

Am trolerele aliniate. Mă așteaptă, unele goale, altele pline. Face parte din viața noastră, nu? Și, mă bucur că ne-am găsit cumva și la capitolul acesta, să nu avem o problemă, că suntem mereu pe drumuri. Pentru noi este irelevant. Având în vedere aglomerația din București, dacă pleci dintr-un capăt într-altul, e cam cât o cursă de avion, pe care o parcurgem noi în două ore. Deci, e similar și aproximativ cam același lucru.

Anda Adam: 'E mai ușor în doi, decât singur'

Pe lângă muzică mai ai și afacerile tale. Cum te descurci cu toate acestea?

Anda Adam: Avem mai multe afaceri. Noi suntem niște oameni foarte activi, nu putem să stăm prea mult fără să facem lucruri, că ne plictisim. Și atunci, și când nu avem ceva de făcut, ne găsim ceva de făcut, ca să nu treacă timpul și să considerăm că a trecut, degeaba. Anul acesta o să mă implic foarte tare în afacerea cu costumele de baie și cu colecția mea nouă, pentru că vreau să o duc la următorul nivel. Clubul merge, este totul ok. Greu este începutul. Dar, acum deja, lucrurile vin de la sine. Ne ajutăm, ne sprijinim și ne împărțim lucrurile astfel încât, să le putem face pe toate în doi. E mai ușor în doi decât singur.

Parfumul pe care l-ai lansat cât costă?

Anda Adam: Parfumul este 199 de lei, este un parfum făcut în Dubai la cea mai mare fabrică de parfumuri de acolo. Se cheamă Swano, îl găsiți pe internet. Este un parfum care are note de bază de vanilie, mosc și amber. Dacă vă place vanilia, el poate fi un parfum perfect pentru voi.

Va lansa o aplicație cu antrenamente și diete

Ești adepta dietelor?

Anda Adam: Da, toată viața mea am fost adepta dietelor și a sportului, dar și a unui mod de viață sănătos. Și, mereu am promovat acest lucru. La capitolul acesta mă potrivesc cu soțul meu.

Yosif Eudor Mohaci: Acum am început din nou, cum se spune. A început anul, am început dieta.

Anda Adam: Am început dieta amândoi, pentru că vrem să trăim sănătos, vrem să ne simțim bine în pielea noastră. Vrem să avem o condiție fizică bună și atunci arta cere sacrificii. Dar, dacă nu ai un organism care să te ajute, trebuie să ții și dietă. Pentru că nu poți să fii într-o stare nemaipomenită mâncând savarine. Voi lansa în acest sens anul acesta, o aplicație, fix cu dietele perfecte pentru voi și antrenamentele de sală pentru voi.

Trebuie doar să vă faceți un abonament pe această aplicație și veți afla toate secretele mele. Și vă veți putea antrena cu mine la sală. Pentru că vor exista antrenamentele personalizate. Pur și simplu, doar trebuie să le urmărești și să reproduci exact ceea ce vezi. Am un proiect foarte mare, despre care o să vă povestesc mai mult la momentul potrivit. Încă lucrăm la el. Abia am început anul, dar l-am demarat.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter