Cine este Bianca Iacob, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Fostul iubit a înșelat-o

Publicat pe .

Cine este Bianca Iacob. Concurenta de la Casa Iubirii, sezonul 2, abia a împlinit 20 de ani în luna decembrie a anului trecut, dar este pregătită să ajungă chiar și la altar, în cazul în care își va găsi marea iubire în emisiune. A mărturisit că s-a îndrăgostit o singură dată până acum, însă a fost înșelată. Cu toate că a trecut printr-o astfel de dezamăgire dureroasă, i-a confirmat prezentatoarei Andreea Mantea că este pregătită pentru o nouă relație și că vrea să mai dea o șansă iubirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Telespectatorii așteptau cu nerăbdare noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D. 14 concurenți, 7 băieți și 7 fete, au acceptat să intre în Casa Iubirii, acolo unde speră să își găsească un partener pentru toată viața sau să trăiască măcar niște experiențe memorabile.

bianca-iacob-1bianca-iacob-1

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii

Bianca Iacob a împlinit vârsta de 20 de ani în data de 4 decembrie 2022. Este din Iași și este studentă la Coregrafie, în anul 2. Crede în dragostea la prima vedere, vrea să simtă fluturi în stomac, este spontană, își dorește să lege cât mai multe prietenii și crede că este capabilă să se adapteze foarte ușor în acest concurs, pentru că vrea să învețe cât mai multe lucruri noi, conform WOWbiz.ro.

Este pasionată și de machiaj și a acumulat multe informații și despre acest domeniu pentru că a participat în calitate de model la numeroase ședințe de make-up. Apropiații o alintă Bia și așa este numită și de către Andreea Mantea, dar și de către ceilalți concurenți, în Casa Iubirii.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2.7 fete și 7 băieți au pășit în concurs

Citește și: Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător din finala Românii au Talent: „Eram cel mai negativist om”

Citește și: Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1:”Sunt foarte fericită”

Citește și: Alexandru Ion s-a logodit! Cine este tânăra pe care a cunoscut-o pe o aplicație de dating: „Nu are legătură cu lumea artistică”

Cum își dorește Bia să fie bărbatul ideal

A fost rănită de fostul iubit, de care s-a despărțit în urmă cu doi ani și jumătate, după ce a fost înșelată. După ce și-a recâștigat încrederea în iubire, a decis să își încerce norocul la TV. Dacă nimerește un bărbat care nu știe să danseze, nu este o problemă pentru ea.

„Bună, sunt Bianca, am 20 de ani și studiez Coregrafia la Iași. Partener de dans mi-am găsit, mai rămâne să-mi găsesc perechea în viață. Iubitul meu mi-ar plăcea să fie mai înalt, poate și mai în vârstă, dar cu cel mult trei ani. Să fie ambițios, să mă înțeleagă și să nu mă mintă. Nu am nici pretenția să aibă pătrățele pe abdomen, dar mi-aș dori să mă facă să simt fluturi în stomac. Sunt o dansatoare de dansuri latino', i-a mărturisit concurenta prezentatoarei Andreea Mantea.

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Natalia, Bianca, Emma, Robert, Marinel, Andrei, Alexandru, Patrick, Ionuț și Radu sunt concurenții din sezonul 2 de la Casa Iubirii. Tinerii au pășit în emisiune cu un singur gând: să-și întâlnească marea iubire.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton