"Am dormit într-o morgă. Erau și...". Adela Popescu a spus ce sacrificii a făcut pentru viața de actriță

Publicat pe

Adela Popescu face dezvăluiri șocante din viața de actriță. Viața de actriță cere sacrificii, iar filmările în locuri neobișnuite reprezintă unul pentru ele. Spre exemplu, o morgă. I s-a întâmplat Adelei Popescu, în urmă cu mulți ani, când filma pentru producția „Week-end cu mama”. Platoul de filmare se mutase într-o morgă reală, cu tot cu frigidere și „colocatari” prezenți, însă pe Adela Popescu n-a speriat-o acest fapt, ba chiar a adormit într-un sertar, la rece.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu face dezvăluiri șocante din viața de actriță. În 2007, Adela Popescu a filmat pentru „Weekend cu mama” într-o morgă și chiar dacă echipa de filmare a avut atunci emoții vizavi de fricile actriței de a filma într-un astfel de loc, ea n-a avut nici o problemă. ba mai mult, ea s-a gandit să-și împărtășească experiența cu familia și a făcut fotografii la fața locului.

"Am dormit într-o morgă. Erau și...". Adela Popescu a spus ce sacrificii a făcut pentru viața de actriță"Am dormit într-o morgă. Erau și...". Adela Popescu a spus ce sacrificii a făcut pentru viața de actriță

Adela Popescu face dezvăluiri șocante din viața de actriță

În emisiunea de vineri a emisiunii „La Măruță', Adela Popescu a povestit una dintre aceste experiențe. Actrița a mărturisit că a avut parte de o experiență pe care nu va uita niciodată, în timpul filmărilor pentru un serial.

„Am dormit într-o morgă. La o filmare. M-au băgat în frigider, acolo unde filmam și până au aranjat camerele, eu am adormit. Și erau și colocatari în morgă', a spus amuzată Adela Popescu, în emisiunea de la PRO TV.

Adela Popescu a făcut și poze la fața locului pentru a-și informa familia cu noutățile din viața ei. Astfel, pe la 2 dimineață, s-a fotografiat cu telefonul întinsă pe o targă și le-a trimis mamei și fraților săi un SMS cu textul: Salutări de la morgă!.

Artista a dormit într-o morgă, la filmări

Farsa nu a fost gustată de mama ei, care s-a speriat, dar și supărat pentru că a făcut o astfel de glumă macabră.

În filmul respectiv, „Weekend cu mama”, Adela Popesucu interpretează personajul Cristina, o tânăra care a fost părăsită de mama la vârstă de doi ani, a fost crescută de rude, a abandonat școală la o vârstă fragedă și a intrat într-un anturaj dubios. Ea a devenit dependență de droguri și și-a lăsat fiica de patru ani în grijă unei fundații, conștientă fiind că nu-i poate oferi mare lucru.

Citește și:Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi:'Ne-am intersectat privirile și…'

Citește și:Cine este Jean Gavril de la America Express.A câștigat Dancing on Ice

Citește și:Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea:'Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă’

De ce i-a ținut Adela Popescu locul lui Cătălin Măruță la emisiune

Adela Popescu a prezentat emisiunea La Măruță în locul lui Cătălin Măruță. Din cauza unor probleme de sănătate, Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la PRO TV.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez', a explicat Cătălin Măruță zilele trecute.

Adela Popescu s-a oferit imediat să-l ajute, fiind colegi de ani buni.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță', a declarat Adela Popescu. 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă