Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea: "Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă”

Publicat pe

Irina Tănase a revenit în forță, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea. După ce Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase, în decembrie 2021, pe motiv că tânăra l-ar fi înșelat, fosta iubită a politicianului a revenit pe social-media. Acesta a făcut primele postări pe Instagram în care arătat urmăritorilor cu ce s-a ocupat în ultima periodă, dar și cadoul pe care l-a primit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea. Despărțirea de Liviu Dragnea, a făcut-o pe Irina Tănase să ia o pauză din lumina reflectoarelor. Iată că fosta iubită a politicianului și-a făcut revenirea pe Instagram, unde e urmărită de peste 6.600 de fani. Ea a postat o fotografie cu ea din Abu Dhabi, din Hudariyat Island, în Emiratele Arabe Unite. De asemenea Irina Tănase a împărtășit fanilor și ultimul cadou pe care l-a primit, alături de un mesaj emoționant.

Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea: "Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă'Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea: "Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă'

Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a devenit cunoscută după ce a avut o relație amoroasă cu fostul membru PSD, Liviu Dragnea. Politicianul a părăsit-o, după ce a aflat că iubita sa l-ar fi înșelat cu un bărbat mult mai tânăr. Iată că la un an și jumătate de la scandal, Irina Tănase a revenit pe social-media unde are peste 6.600 de fani. Ea a publicat o fotografie din Abu Dhabi, în care este îmbrăcată într-o rochie scurtă și decoltată și este încălțată cu pantofi de la brandul de lux Hermes.
Irina Tănase le-a împărtășit fanilor și faptul că a primit un buchet superb de trandafiri, gest care a impresionat-o foarte mult. Ea a scris în dreptul imaginii „lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă'.

Citește și: Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase. Cu ce se ocupă

Citește și: Cu ce se ocupă Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea.Ce studii are

Nu se știe momentan de la cine a primit Irina Tănase buchetul de trandafiri, însă s-a zvonit în 2022, potrivit Playtech, că ar avea o relație cu omul de afaceri Roger El Akoury. Bărbatul este fostul director al lanțului de farmacii Sensiblu și acţionar al companiei farmaceutice A&D Pharma.

Irina Tănase, devastată de despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a declarat în mijlocul scandalului cu Liviu Dragnea, că despărțirea de politician a afectat-o foarte mult. Acesta nu a mai vrut să audă nimic de fosta sa iubită. Irina Tănase a susținut că a fost dintotdeauna loială partenrului ei și că nu l-a înșelat.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta.

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă', a declarat Irina Tănase pentru gandul.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter