Cu ce se ocupă Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are

Publicat pe

Irina Tănase trăiește o poveste de dragoste cu Liviu Dragnea. Tânăra de 28 de ani a devenit cunoscută atunci când și-a oficializat relația cu fostul lider al PSD. Irina a lucrat ca secretară în cabinetul Ministerului Dezvoltatării Regionale și Turismului, iar ulterior a fost numită în funcția de consilier al lui Dragnea până în 2016.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina a rămas singură după ce fostul lider al PSD a fost condamnat la închisoare. Cu toate astea, tânăra a mers mai departe și și-a deschis alături de o prietenă, o afacere. De asemenea, iubita lui Liviu Dragnea urmează cea de-a doua facultate.

Irina Tănase provine dintr-o familie modestă, ambii părinți lucrând ca electrician, respectiv asistentă medicală, în închisoarea în care a fost Liviu Dragnea. Tânăra a demonstrat că îl iubește pe Liviu Dragnea, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 30 de ani. Recent, s-a zvonit că relația celor doi ar fi ajuns la final, dar Irina a negat acest lucru.

Citește și: Unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase.Ce a făcut de ziua lui, în lipsa iubitei

Citește și: Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Primele declarații:”Eu am o relație…”

Citește și: Simona Hapciuc se apară în scandalul cu Nasrin Ameri:„Era foarte răutăcioasă! A încercat să-mi dea cu palma, iar eu…'

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:„M-au enervat foarte tare mesajele'

Cu ce se ocupă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Toată lumea o știe pe iubita lui Liviu Dragnea, iar multă lume a fost sceptică în legătura cu relația lor. Cu toate astea, tânăra a demonstrat că îl iubește necondiționat pe fostul lider al PSD, după ce acesta a fost condamnat la închisoare. În prezent, tânăra face bani frumoși după ce s-a lansat în lumea afacerilor.

Irina a colaborat cu o prietenă și și-au deschis un cabinet de mediere în apropiere de Piața Romană. În 2013, Irina Tănase a lucrat ca secretară în cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, iar la scurt timp a devenit consiliere al lui liviu Dragnea. În 2016 a demisionat.

Ce studii are iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase s-a născut pe 29 decembrie 1992 , la București și a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Conform acesteia, vorbește fluent trei limbi străine, și anume engleză, franceză și spaniola.

Iubita lui Liviu Dragnea a absolvit Colegiul Național Elena Cuza din București, fiind o elevă de prestigiu. La examenul de Bacalaureat, blondina a obținut note bune. La proba scrisă la Limba și Literatura Română a luat 8,8, la Matematică a obținut nota 7,45. La Biologie a luat 9,1, iar la Limba Engleză a luat calificativul B2. Tânăra a debutat în carieră la Asesoft, o firmă care activează în domeniul IT, iar directorul este Sebastian Ghiță, fost membru al PSD. Ulterior a devenit consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru social-democrat și fost secretat general al partidului.

Ce avere are iubita fostului lider PSD

Irina Tănase a investita în anul 2019 peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București, iar achizițiile au fost făcute înainte și după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare. În 2019, în ajunul Crăciunului, Irina a cumpărat un apartament în valoare de 260 de mii de euro aflat în proximitatea Casei Poporului. De asemenea, în portofoliul imobiliar al blondinei au intrat și două terenuri cu acces la un las de pescuit, în Ilfov.

Potrivit declarației de avere din anul 2016, Irina Tănase nu a trecut decât salariul de bugetar, fără a menționa autoturisme, conturi bancare sau proprietăți. Atunci, iubita lui Dragnea avea un venit anual de 24.122, din salariul de la Ministerul Dezvoltării.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter