Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi: "Ne-am intersectat privirile și..."

Publicat pe

Ema Uta și Alex Bodi sunt de opt luni împreună! Blonda a povestit cum s-au cunoscut, când și unde a început povestea lor de iubire, dezvăluind că inițial a fost reticentă în privința afaceristului, mai ales că citise în presă despre scandalurile dintre acesta și fosta soție, Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ema Uta mărturisește că a stat foarte mult pe gânduri înainte să înceapă o relație cu Alex Bodi, știindu-i istoricul din presa tabloid. Make-up artista i-a analizat trecutul și dezvăluie că inițial a crezut și ea ce au declarat fostele partenere, respectiv că este violent și își câștigă banii din proxenetism.

Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi: "Ne-am intersectat privirile și..."Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi: "Ne-am intersectat privirile și..."

„Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el', a spus Ema.

Citește și: Dragoș Dolănescu îi ajută pe refugiații de război din Ucraina: „Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu’

Citește și: Sofia Vicoveanca, în lacrimi pentru Ucraina, după ce artista a mai trecut printr-un război:„Retrăiesc totul

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț: „De două luni îmi permite să iau fetițele la mine’

Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi

Într-un fel, Loredana Groza este nașa lor! Ema Uta spune că primul lor contact vizual s-a produs la un restaurant, unde a cântat Loredana Groza. Bodi se afla la una dintre mese, iar când a remarcat-o pe Ema, i-a scris imediat pe Instagram.

„Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul.

M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă', a adăugat Ema Uta.

Ema Uta spune că nu o întreține Alex Bodi

Ema Uta recunoaște că au deranjat-o foarte mult comentariile legate de interesele financiare pe care ea le-ar avea de la Alex Bodi. Blonda susține că muncește de 14 ani și nu are nevoie de banii nimănui, fiind în stare să se descurce singură.

„Muncesc de la 16 ani și am făcut 30. De 14 ani numai make-up. Consider că ar trebui să stau în spatele camerei și să iasă pe micul ecran doar machiajele mele. Nu aș putea să spun că mă dă în vânt că sunt în lumina reflectoarelor, dar nu am ce face', a mărturisit Ema Uta în emisiunea lui Teo de la Kanal D.

„Multe lucruri care s-au scris au fost neadevărate, mai ales descrieri legate de persoana mea. Accept o critică venită din răutate, poate din frustrare sau alte motive…

Ce m-a deranjat foarte tare a fost când m-a jignit un om de televiziune. Eu cum sunt discretă și cu bun simț… M-a descris ca și cum eu aș face multe acțiuni din disperare', a mai spus Ema Uta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter