Dragoș Dolănescu îi ajută pe refugiații de război din Ucraina: „Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu”

Publicat pe

Dragoș Dolănescu se oferă să-i ajute pe refugiații de război din Ucraina. În cazul în care în țara noastră ar ajunge mii de cetățeni ucrainieni, fiul regretatului Ion Dolănescu e pregătit să-și arate solidaritatea. Acesta a transmis că le va pune la dispoziție oamenilor casa moștenită de la tatăl lui. Vila se află în Sinaia și e compusă din multe camere. Iată mesajul vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu se oferă să-i ajute pe refugiații de război din Ucraina. E anunțul făcut de fiul lui Ion Dolănescu la scurt timp după începerea războiului ruso-ucrainean. Acesta promite că îi va primi în casa de la Sinaia, rămasă moștenire de la regretatul lui tată. Potrivit spuselor lui, locuința e una mare și încăpătoare, având multe camere ce le-ar putea fi de folos nevoiașilor.

Dragoș Dolănescu îi ajută pe refugiații de război din Ucraina: „Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu'Dragoș Dolănescu îi ajută pe refugiații de război din Ucraina: „Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu'

Ieri, pe 24 februarie 2022, Rusia a atacat Ucraina. De atunci, disperați, oamenii încearcă să fugă din calea războiului. Mulți ucrainieni s-au îndreptat fie către aeroport, fie s-au urcat în mașini și au format cozi interminabile pe șosea. În cazul în care aceștia ar ajunge și la noi în țară, într-un număr mare, Dragoș Dolănescu se oferă să le întindă o mână de ajutor.

Citește și: Cum îl cheamă pe Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în buletin:”D-abia încape în pașaport”

Citește și: Dragoș Dolănescu reîncepe scandalul cu fratele său, Ionuț:”Tata era mort în sufragerie, iar el răscolea dormitorul după bani”

Citește și: Ce se întâmplă cu nivelul radiațiilor de la Cernobîl, după ce Rusia a atacat Ucraina:”Suntem pe un butoi de pulbere”

Citește și: Sofia Vicoveanca, în lacrimi pentru Ucraina, după ce artista a mai trecut printr-un război:„Retrăiesc totul'

Dragoș Dolănescu se oferă să-i ajute pe refugiații de război din Ucraina

Potrivit fanatik.ro, de când a început războiul, mii de persoane au fugit din Ucraina și caută adăpost în România. Ieri, la punctele de frontieră din nordul țării au ajuns mai mulți oameni care încearcă să se ferească de atacurile rusești. Cei mai mulți dintre ei susțin că nu vor să rămână la noi, ci că încearcă să ajungă în alte țări în care locuiesc rudele și prietenii lor.

Chiar și în aceste condiții, Dragoș Dolănescu e de părere că vor fi destule persoane care-și vor căuta refugiu și în România. Astfel, el e pregătit să-și exprime altruismul. Deputatul din Costa Rica a declarat că își dorește să primească refugiați de război din Ucraina în casa rămasă moștenire de la tatăl lui. Vila se află la Sinaia. Totodată, el i-a rugat pe cetățeni să le întindă celor aflați la nevoie o mână de ajutor.

„Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu'

Acum ceva timp, Dragoș Dolănescu spunea că își dorește să vândă casa pe care a moștenit-o de la tatăl său. El s-ar fi luptat în instanță pentru vila din Sinaia aproximativ 8 ani de zile cu fratele său, Ionuț Dolănescu.

„Dacă a început războiul, cu siguranță vor fi și mulți refugiați de război. Aștept refugiații de război din Ucraina, la vila din Sinaia! Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie.

În următoarea situație, foarte multă lume va pleca din țară, pentru a fugi de ruși și de război. Poporul român a fost dintotdeauna un opor primitor. Să le dea o mână de ajutor acestor oameni, pentru că, altfel, vor muri în mâna rușilor.

Repet, eu îmi pun la dispoziție vila din Sinaia construită de tatăl meu', a transmis Dragoș Dolănescu, pentru Click!

„Sunt multe camere acolo'

Dragoș Dolănescu a precizat că locuința din Sinaia dispune de multe camere. Chiar dacă nu a mai stat nimeni acolo de mult timp, el e sigur că îi va ajuta pe cei care au nevoie disperată de cazare.

„Sunt multe camere acolo, chiar dacă nu a mai locuit nimeni de multă vreme, sunt sigur că îi va ajuta pe cei care au nevoie de cazare. Suntem un popor creștin și ar trebui să ajutăm', a adăugat fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Raed Aratat, despre refugiații de război din Ucraina

Marți, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a transmis un anunț important. Acesta a declarat că țara noastră e pregătită să primească refugiații de război din Ucraina.

„Sunt stabilite terenuri unde pot fi instalate tabere. Noi ne pregătim ca să primim o cifră mai mare și sperăm să nu ajungem acolo', a spus Raed Arafat la Antena 3.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă