George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan: "Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia"

Publicat pe

George Burcea a vorbit recent despre divorțul de Andreea Bălan, care va avea loc pe 3 martie și, speră el, nu se va mai amâna decizia. Iată ce spune actorul despre custodia fiicelor sale, dar și despre relația cu Viviana, în tot acest context!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

George Burcea este nerăbdător să se încheie divorțul de Andreea Bălan, cu atât mai mult cu cât procesul durează de aproximativ doi ani. Deși fiecare și-a văzut de drumul său, în acte sunt tot căsătoriți. Aceștia ar fi trebuit să se prezinte în fața instanței pe 3 februarie, însă actorul a fost pus în fața unei noi amânări a procesului. George speră ca, pe 3 martie, să se finalizeze în sfârșit divorțul și să nu mai fie legați de acea hârtie.

George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan: "Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia"George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan: "Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia"

George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Deși între ei lucrurile păreau destul de roz, au pus punct căsniciei la doar câteva luni de la nuntă. Chiar dacă în practică s-au despărțit, în acte ei încă sunt căsătoriți. Procesul de divorț durează deja de doi ani, cei doi fiind puși în fața unor amânări succesive în privința sentinței. Din păcate, fiind doi copii la mijloc, a fost vorba atât despre stabilirea custodiei, cât și a pensiei alimentare pe care o vor primi cele două fiice ale lor.

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea: „De un an și trei luni aștept să divorțeze!'

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț: „De două luni îmi permite să iau fetițele la mine'

Citește și: Dragoș Dolănescu îi ajută pe refugiații de război din Ucraina: „Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu'

Citește și: Sofia Vicoveanca, în lacrimi pentru Ucraina, după ce artista a mai trecut printr-un război:„Retrăiesc totul’

Actorul este încrezător că, pe 3 martie, ve deveni un bărbat divorțat. Din fericire, spune el, relația sa cu Viviana nu a avut de suferit din cauza acestui proces lung și anevoios.

'Este o perioadă de așteptare, atâta tot. Ce îmi doresc este să se termine divorțul pentru că deja sunt doi ani, șirul de evenimente care a urmat din 2020 a fost lung, iar drumul anevoios. Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia.

Eu și Viviana suntem foarte bine, iar procesul de divorț nu ne-a afectat relația pe care o avem. O hârtie nu poate strica tot ceea ce noi am construit de acum un an și jumătate', a spus, pentru FANATIK, George Burcea.

George, foarte îndrăgostit de Viviana

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Ferma. Fostul partener a subliniat că între ei nu a fost nimic sexual la început. De atunci însă, cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți și întotdeauna au avut numai cuvinte frumoase de spus unul despre celălalt. Mai mult, George i-a fost permanent alături Vivianei la Bravo, ai stil! Celebrities, unde a ajuns până în finală. Fără să-i facă neapărat o declarație de iubire cu subiect și predicat, se vede că actorul este extrem de îndrăgostit de partenera lui.

Viviana a fost alături de mine în ultimul an și jumătate cum n-a fost nicio persoană, iar eu la fel am făcut pentru ea și proiectele pe care le-a avut. Abia aștept să înceapă (emisiunea matinală de la Kanal D la care Viviana Sposub este coprezentatoare, n. red.) și am încredere că va face o treaba excelență. Este tânără, frumoasă și plină de talent, iar pe deasupra este o fată atât de muncitoare cum n-am văzut la nimeni altcineva', a mai spus George Burcea pentru sursa citată.

Cât despre planurile pentru viitorul apropiat, dat fiind că se apropie Mărțișorul și Ziua Femeii, George Burcea știe deja cum să-și surprindă iubita.

'Probabil vom ieși în oraș să mâncam ceva, să ne plimbam etc. Ne plac lucrurile simple și mai ales ne place să petrecem timpul împreună, indiferent că este jobul ei, al meu sau alte treburi', a mai spus el.

Până atunci însă mai are un hop – pe 3 martie, George Burcea speră să finalizeze divorțul de Andreea Bălan.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter