Anda Adam face acuzații grave în scandalul evacuării din vila închiriată: "A spart ușa"

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 24 august 2022, 12:27

Anda Adam locuiește cu chirie într-o vilă din Bragadiru, dar pe care și-a propus să o cumpere în viitorul apropiat. Vedeta face acuzații grave la adresa proprietarului imobilului pe care voia să îl cumpere pentru mama ei. Îndrăgita cântăreața susține că nu a fost dată afară și nici evacută din chirie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Scandalul avea să înceapă în 2021, când Anda Adam a semnat un antecedent de vânzare-cumpărare, cu motivul de a cumpăra casa. Ulterior, artista s-a ocupat de renovarea vilei, investind mulți bani în ea. Avocatul proprietarei a declarat că artista nu ar fi onorat contractul semnat, lucru ce a dus la anularea contractului.

anda adamanda adam

Recent, Anda Adam a declarat că este o minciună ce a spus proprietarul imobilului în care locuiește și avocatul acestuia. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu a fost dată afară și nici evacuată din vilă. Conform acesteia, proprietarul casei nu a mai accdeptat să-i vândă casa și susține că are toate dovecile că a plătit un avans.

Citește și: Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă:”Mi-a cerut 30.000 de euro”

Citește și:Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată:„Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac…'

Citește și:Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie.Manelistul este cercetat pentru tentativă de omor

Citește și:Lidia Buble a plâns la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi este foarte scârbă…”

Anda Adam face acuzații grave în scandalul evacuării din vila închiriată

Anda Adam face acuzații grave către proprietarul vilei în care locuiește. Scandalul a pornit în 2021, când artista a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare, pe motiv că dorește să cumpere locuința din Bragadiru. Ulterior, artista s-a ocupat de îmbunătățirea casei. Avocatul proprietarei imobilului a declarat că artista nu ar fi onorat contractul semnat, lucru ce a dus la anularea contractului. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! face acuzații grave la adresa proprietarului vilei și spune că nu a fost dată afară din casă.

„Este o minciună gogonată. Respectivul care are casa de vânzare și cu avocatul care a venit la televizor să-l reprezinte consider că doresc o reclamă, pentru că situația nu stă deloc așa. Eu nici măcar nu am fost dată afară sau evacuată, pentru că noi i-am contactat pentru o predare a cheii acestui imobil, dar nu s-a luat în considerare cererea noastră și există dovezi în acest sens. Vom face o plângere în acest sens', a declarat vedeta pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

Ce dovezi are Anda Adam

Anda Adam a mărturisit că proprietarul casei nu mai vrea să-i vândă casa, dar ea susține că are toate dovezile că a plătit un avans. Mai mult, cântăreața a acceptat ca proprietara imobilului să facă succesiunea și era sigură că locuința va fi a ei.

„Domnul acela nu a mai vrut să îmi vândă casa, cu un avans dat, este vorba de un transfer prin bancă, am toate doveziile, există absolut tot. Între timp, până el și-a rezolvat actele de succesiune, pentru că proprietatea nu-i aparține, era pe numele socrului lui care decedase și nu avea cum să vândă. Eu am fost nevoită să accept să facă el succesiunea, care durează aproximativ șase luni, timp în care el mi-a spus să dau un avans ca să considere că eu voi lua casa, iar după mi-a dat cheia. Eu, de bună credință, am luat cheia, că doar el mi-a dat-o, am făcut locuința după bunul meu gust, mi-am dus lucruri acolo, am avut cățelul în acea casă, aveam lucruri de valoare', a mai spus Anda Adam.

Anda Adam: „A spart ușa și mi-a schimbat butucul”

Cântăreața face acuzații grave. Vedeta susține că proprietarul casei a spart ușa, deși ea avea toate bunurile în ea. Mai mult, Anda Adam a spus că acesta a schimbat butucul la ușă. În acest sens cântăreața a făcut plângere penală și susține că va continua să facă toate demersurile necesare.

„După ce au ieșit actele m-a anunțat, i-am spus că voi face un credit pentru a achita casa. Pe care eu am luat-o pentru mama mea, nu pentru mine,. În momentul în care i-am spus că depun actele, dumnealui nu a mai fost de acord să mi-o vândă. El m-a strâns cu ușa să-i dau foarte rapid toată suma. Lucru care i-am explicat că nu se poate. Eu aveam bunurile în această locuință și el a venit și a spart ușa. Si mi-a schimbat butucul, deci adevărul este total altul. Există o plângere penală și voi face demersurile necesare în direcția asta, pentru că nu poți să intri peste mine în casă', a mai declarat artista pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton