Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată: „Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac...”

Publicat pe

Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată. Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Cu toate acestea, ea se izbește de diferite probleme de oameni de rând. De exemplu, recent, ea a fost evacuată din casă, după ce proprietarii au susținut că artista ar fi încercat să îi păcălească. Acum, ea a spus ce voia, de fapt, să facă cu acea locuință!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam a trecut prin clipe extrem de dificile, după ce a fost evacuată din casa pe care o renova, în Bragadiru. Aceasta a oferit primele declarații despre locuință, dar și despre situația în sine. Acum, cântăreața a explicat ce voia, de fapt, să facă cu acel imobil. Se pare că intențiile sale erau extrem de bune, însă nu a avut norocul de a le îndeplini.

Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată: „Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac...'Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată: „Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac...'

Aceasta a oferit un interviu în cadrul căruia a răspuns tuturor întrebărilor legate de subiect. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din casă:”Am fost înșelată”

Citește și: Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. Avocat:”L-a înjurat și amenințat pe proprietar”

Citește și: Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Reghecampf:’Trebuie să fim fericiți’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel:'E un imperiu. Toată lumea muncește la asta'

Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată

Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată. Anda Adam a explicat faptul că locuința pe care urma să o achiziționeze era un cadou pentru mama sa, care se va întoarce din America anul viitor. Artista a menționat că a mai cumpărat un teren la 10 metri distanță deoarece spera să stea cât mai aproape de femeia care i-a dat viață.

„Oricum era casa pe care i-o achiziționam mamei mele, care urmează să vină în România anul viitor. Și am zis să îi fac o surpriză pentru că tot acolo, la 10 metri distanță, eu mai am achiziționată o altă casă și cu un teren, o curte de 500 de metri. Tocmai de aceea am vrut să o cumpăr pe asta, să fie chiar lângă mine mama mea', a declarat artista pentru Libertatea.

Aceasta susține că nu a avut nicio intenție de a păcăli pe cineva, cu atât mai mult că începuse deja să investească sume mari de bani în imobil.

„Toată bună intenția să o cumpăr, în niciun caz, nici nu voiam să păcălesc pe nimeni, nici nu voiam să trag vreo țeapă, pentru că nu aveam de ce. Doar nu băgam bani în ea degeaba, și cu scopul acesta am cumpărat-o, ca să o iau pentru mama mea și să fie lângă casa mea, la 10 metri', a mai spus ea.

„Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac cuiva casa frumoasă, cadou'

Anda Adam este foarte revoltată de întregul subiect și susține că va merge până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. Cântăreața susține că există dovezi, martori și fotografii care confirmă varianta sa de poveste.

„Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac cuiva casă frumoasă, cadou. Dacă se va continua într-o direcție obraznică, eu o să pun la dispoziție toate dovezile poveștii reale. Pot să demonstrez absolut tot, există martori, oameni care reprezintă legea, există poze înainte și după cu investiția făcută și toată buna mea credință și încrederea… nu a fost și de partea cealaltă cum am crezut', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Acuzații grave pentru Anda Adam

Proprietarul locuinței susține că Anda Adam a refuzat să îi ofere banii pe imobil, deși îi erau promiși încă din toamna lui 2021. Mai mult decât atât, avocatul reclamantului a declarat că artista l-ar fi amenințat și înjurat pe client.

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un antecontract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat', a declarat avocatul reclamantului.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter