Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Reghecampf: ”Trebuie să fim fericiți”

Publicat pe

Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul ei iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Laurențiu Reghecampf?! Sexy-impresara a dezvăluit cum ar reacționa dacă cel care-i va fi partener de viață, i-ar spune să-și acopere tatuajul pe care-l are cu chipul antrenorului. Răspunsul neașteptat al vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a răspuns la una dintre cele mai neașteptate întrebări! Cum ar reacționa sexy-impresara dacă viitorul ei iubit i-ar cere să-și acopere sau să-și șteargă tatuajul pe care-l are cu Laurențiu Reghecampf. Ei bine, vedeta a vorbit despre acest subiect și a dat un răspuns neașteptat. Dacă până acum ceva vreme, Anamaria Prodan susținea că tatuajul cu Reghecampf nu va dispărea, iată că lucrurile s-au mai schimbat între timp.

Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Reghecampf: 'Trebuie să fim fericiți'Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Reghecampf: 'Trebuie să fim fericiți'

Impresara a susținut în nenumărate rânduri că nu va accepta în viața ei un bărbat slab. Vedeta a vorbit și despre tatuajul pe care-l are cu chipul fostului partener de viață, menționând că dacă o să simtă să-l șteargă, o s-o facă.

Face parte din trecutul meu, nici nu știu. Dacă vreodată voi simți să-l scot sau acopăr, o voi face fără niciun fel de comentariu', a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. 

Citește și: De ce a plâns Anamaria Prodan când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum: „Sunt puternică!'

Citește și: Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf: „Așa rămâne până…'. Reghe i-a cerut asta, în instanță

Citește și: Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Răspunsul ei este halucinant: „Băiatul meu este…”

Citește și: Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022: „Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige”

Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit și despre posibilitatea ca viitorul ei iubit să-i ceară, să-și șteargă sau să-și acopere tatuajul pe care-l are cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost foarte deschisă la acest subiect și a spus lucrurilor pe nume. Fiica Ionelei Prodan consideră că atunci când ești într-o relație, trebuie să te gândești și la fericirea partenerului.

Este partenerul meu, și dacă-mi va cere, este normal să fac lucrul ăsta. Pentru că suntem doi într-o căsnicie și trebuie să fim amândoi la fel și fericiți', a mai spus impresara.

Anamaria Prodan, despre viitoarea relație

Anamaria Prodan recunoaște că-și dorește lângă ea un bărbat puternic, nu un bărbat pe care să-l inventeze, ca mai apoi să se întoarcă la forma inițială.

Am nevoie de cineva lângă mine foarte puternic. Pentru că altfel merg mai departe, eu fiind un om foarte puternic. Lângă mine, întotdeauna, trebuie să fie un bărbat foarte puternic. Nu mai vreau bărbați mici, pe care îi inventez, pe care îi modelez și pe urmă ei se întorc la forma inițială', a continuat Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter