Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf: „Așa rămâne până...”. Reghe i-a cerut asta, în instanță

Publicat pe

Anamaria Prodan a dezvăluit când va renunța la numele Reghecampf. Sexy-impresara și antrenorul de la Universitatea Craiova se află în plin divorț, de câteva luni bune. La un moment dat, el i-a cerut în instanță să renunțe la numele lui de familie. Agentul FIFA a declarat acum că lucrurile se vor schimba în acest sens doar atunci când se va căsători cu un alt bărbat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a spus când va renunța la numele Reghecampf. Se știe că, în timpul procesului de divorț, Laurențiu Reghecampf i-a cerut acest lucru impresarei, în istanță. Recent, ea a susținut însă că lucrurile vor rămâne la fel în privința numelui și că și-l va schimba doar atunci când se va căsători cu un alt bărbat.

Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf: „Așa rămâne până...'. Reghe i-a cerut asta, în instanțăCând va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf: „Așa rămâne până...'. Reghe i-a cerut asta, în instanță

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, de câteva luni bune. Impresara susține că se roagă ca acesta să se termine cât mai curând, pentru a-și vedea în continuare de viață și de lucrurile ce contează cu adevărat pentru ea. Recent, ea a mărturisit că va păstra numele antrenorului până în ziua în care se va căsători cu un alt bărbat.

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit'

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat'

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1:„Nu a fost ușor'

Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf

Așadar, Anamaria Prodan a mărturisit că e pregătită să renunțe la numele Reghecampf, după ce se va căsători cu un alt bărbat, alături de care să îmbătrânească.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu', a apus Anamaria Prodan pentru EGO.ro.

Reghe i-a cerut acest lucru, în instanță

Acum ceva timp, chiar Anamaria Prodan dezvăluia că Reghe i-a cerut, în instanță, să renunțe la numele Reghecampf.

„Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele.

Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu', a spus Anamaria Prodan, acum ceva timp, conform digisport.ro.

Anamaria Prodan, despre coafura care a consacrat-o

Marți seară, Anamaria Prodan a avut o apariție spectaculoasă la evenimentul ce a aniversat 10 ani de activitate a unui cunoscut salon de înfrumusețare din București. În cadrul acestuia, ea a primit premiul special „Pentru performanță în impresariatul sportiv'. Vedeta a apărut cu un look complet diferit față de cel pe care-l afișa atunci când l-a cunoscut pe Reghe. Aceasta și-a adus aminte de faimoasa ei coafură, cea „palmier', și a povestit cum și-a ales-o.

„Eram în America și am vrut ceva al meu pentru că nu îmi plăcea absolut nimic din tot ce îmi făceau stiliștii. Mi-am luat eu un aparat de creponat și mi-am inventat așa părul', a continuat ea.

Impresara, însoțită de fiica ei, Sarah, la un eveniment

La evenimentul de marți seară, Anamaria Prodan nu a venit de una singură, ci însoțită de fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. Tânăra e unul dintre sportivii de top pe care sexy-impresara îi reprezintă. Fata vedetei joacă baschet în America, călcându-i pe urme tatălui său, Tiberiu Dumitrescu. Ea face parte din echipa feminină Cal Poly Mustangs, reprezentată de California Polytechnic State University în Big West Conference. De asemenea, face parte și din lotul național al României.

„Sarah este Anamaria în tinerețe. Și la caracter suntem la fel de aprige. Ea pare mai timidă pentru că nu este obișnuită cu presa, ea e sportivă, are antrenamente. Acum a venit în România și o car așa după mine pe la evenimente ca să nu vin singură', a susținut impresara despre fiica ei cea mică.

Din fericire, fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, s-a refăcut după accidentarea la picior. Acum, tânăra e pregătită să ne reprezinte țara la campionatul de baschet.

„Acum mă simt foarte bine. Nu mai am nicio problemă la picior și sunt foarte-foarte bine. Au trecut 12 luni și sunt bine. Am venit în România pentru că pe 20 încep antrenamentele cu lotul național și apoi în noiembrie începe și campionatul din America', a mărturisit Sarah Dumitrescu, completată de impresară care susține că îi ia comision din contractul de impresariat, însă banii revin înapoi la tânără.

„Îi iau procent, dar îi dau banii înapoi. Iau de la cluburi când o transfer', a explicat Anamaria Prodan.

De ce nu a făcut impresara carieră în muzică, la fel ca mama ei

În timp ce fiica cea mică, Sarah, îi calcă pe urme tatălui său în privința carierei, iar pe mama ei o moștenește din toate punctele de vedere, atât fizic cât și al caracterului, impresara a mărturisit că nu a vrut să fie niciodată în umbra mamei ei, regretata Ionela Prodan. De aceea, Anamaria Prodan a vrut să se facă remarcată în alt domeniu, altul decât lumea muzicii.

„Eu de aceea mi-am și ales un alt drum, nu muzică sau ceva legat de mama. Ca să nu am nicio legătură. A fost norocul vieții mele că am avut parte de o asemenea familie, că m-am născut într-o astfel de familie', a mai transmis impresara.

Totodată, Anamaria Prodan a povestit că, din păcate, doar Laur Jr. a moștenit talentul muzical al bunicii lui, regretata Ionela Prodan, fiind singurul din casă care are o voce foarte frumoasă.

„Nu am cântat niciodată, nici nu am încercat, dar Bebe cântă foarte bine. Dintre noi el cântă cel mai bine', a mai continuat ea.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter