Anda Adam l-a fascinat pe Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat pe scena iUmor, după ce actorul a spus că Anda are picioarele perfecte

Publicat pe

Momente incredibile la iUmor. Anda Adam a urcat pe scena show-ului pentru un roast, asta după ce Mihai Bendeac a declarat în trecut că este vedeta cu picioarele perfecte. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anda Adam l-a fascinat pe Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat pe scena iUmor, după ce actorul a spus că Anda are picioarele perfecteAnda Adam l-a fascinat pe Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat pe scena iUmor, după ce actorul a spus că Anda are picioarele perfecte

 În timpul roast-ul, Anda Adam l-a tras la 'răspundere' pe Mihai, pe motiv că a primit sute de mesaje de la mai mulți admiratori ce sunt vrăjiți de picioarele ei. Mai mult decât atât, artista i-a oferit un bilețel, 'cu numărul unui psiholog mai bun decât al lui'.

Când a venit pe scenă să ia bilețelul, Mhai Bendeac a profitat de ocazie și i-a făcut vedetei fotografii la picioare. Actorul a încercat să fie discret, însă cântăreața a observat totul. 'Mi-a făcut și o poză'.

'Nu-i adevărat! Primisem un mesaj', s-a apărat Mihai Bendeac. Chiar și așa, actorul a fost dat de gol de camerele de filmat și a fost nevoit să recunoască la testimoniale gestul său, susținând încă o dată că frumoasa vedetă are picioarele perfecte. 'Cât marketing să aveți în voi, să o invitați pe Anda Adam pentru că are picioarele perfecte?', a mai declarat Mihai Bendeac.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter