Florin Ristei, atac direct la Mirela Vaida, după ce emisiunea sa a fost scos din grilă! "Nu am știut niciodată cât sunt de exacte audiențele astea, dar..."

Publicat pe

Sorin Ristei nu trece deloc, în aceste momente, printr-o perioadă fastă din punct de vedere profesional, după ce emisiunea sa de la Antena 1 a fost scoasă din grilă și a rămas pe bară. Iată ce îl nemulțumește cel mai mult pe artist!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Ristei, unul dintre cei mai carismatici concurenți de la Asia Express, show al Antenei 1 care s-a încheiat recent, a avut parte de o dezamăgire când postul unde activează de ceva ani l-a lăsat fără emisiune. Este vorba despre „Prietenii de la 11”, unde o avea coprezentatoare pe Diana Munteanu, și care, acum doi ani, la debut, promitea să spulbere concurența.

Emisiunea nu și-a atins scopul

Florin Ristei a fost una dintre vedele de top ale Antenei 1, artistul participând la mai multe sezoane „Te cunosc de undeva”, unde s-a numărat printre preferații publicului, dar și la „Asia Express”, unde el și fratele său s-au aflat printre favoriți.

Și cum carisma interpretului este evidentă, în urmă cu doi ani lui Florin Ristei i s-a încredințat o emisiune matinală la Antena 1, „Prietenii de la 11”, emisiune menită a spulbera concurența, și anume show-ul programat pe același tronson orar de la PRO TV – „Vorbește lumea”.

Din păcate, deși între Florin Ristei și Diana Munteanu exista o anumită chimie, cei doi nu și-au putut învinge rivalii de la postul concurent, iar emisiunea lor a fost scoasă din grilă. Cele două ore de emisiune au fost înlocuite cu o continuare a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ristei, deranjat de audiențele altei emisiuni din trust

Confrom cancan.ro, Florin Ristei este deranjat de audiența pe care o altă emisiune a trustului o are, audiență provenită din exploatarea poveștii unor personaje nu de cea mai bună factură. Este vorba despre emisiunea „Acces direct”, moderată de colega lui Mirela Vaida, ai cărei protagoniști, deja celebrii Vulpița și Viorel fac audiențele să rupă „tavanul”.

„Se pare că mulți ar fi făcut mișto de insuccesul proiectului, atât colegi din Antena 1, cât și de la concurență, de la Pro TV, inclusiv de la «Vorbește lumea». Ristei a cam rămas cu nemulțumiri și sechele de atunci și câteodată mai răbufnește, fie cu prietenii, fie pe rețelele de socializare, despre nedreptatea de a fi judecat ca proiect TV după ratinguri.

El este foarte scârbit și supărat de faptul că, de luni întregi, emisiunea Mirelei Vaida, «Acces Direct», este pe val, show unde unde invitații permanenți sunt cei doi soți celebri: Vulpița și Viorel, pe care el îi consideră doi analfabeți care nu au ce să caute pe sticlă', a povestit o persoană din anturajul artistului pentru sursa citată.

Nu s-a sfiit să o atace pe Mirela Vaida

Deși este coleg de trust cu Mirela Vaida, Florin Ristei nu s-a sfiit să spună ce gândește, cu riscul de a-și supăra superiorii, pentru că, după cum afirmă, el este încă angajat al trustului. Artistul a postat pe contul său de socializare o fotografie cu Mirela Vaida de pe site-ul Antenei, cu titlul: Acces Direct, lider incontestabil de audiență pentru a doua săptămână consecutiv, comentând cu obidă: „Nu am știut niciodată cât sunt de exacte audiențele astea, dar chiar e trist…'

Florin Ristei, atac direct la Mirela Vaida, după ce emisiunea sa a fost scos din grilă! "Nu am știut niciodată cât sunt de exacte audiențele astea, dar..."Florin Ristei, atac direct la Mirela Vaida, după ce emisiunea sa a fost scos din grilă! "Nu am știut niciodată cât sunt de exacte audiențele astea, dar..."
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter