Anda Adam s-a măritat în secret azi: "Am zis DA". Primele fotografii de la cununia civilă

Publicat pe

Anda Adam s-a măritat azi cu Yosif Mohaci, în secret, luându-și fanii complet prin surprindere. La scurt timp după ceremonie, vedeta a pus pe contul de socializare fotografiile care dovedesc că au făcut marele pas. Ceremonia a avut loc la Starea Civilă a Sectorului 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam s-a măritat azi cu Yosif Eudor Mohaci, după ce, anul trecut, în luna septembrie artista a primit inelul de logodnă. Azi, Anda și-a luat prin surprindere fanii din social media cu fotografii de la Starea Civilă, unde în urmă cu scurt timp, cei doi au zis DA. De fapt, Anda Adam a surprins pe toată lumea încă de anul trecut, când s-a afişat cu noul iubit, actual soț. Chiar dacă încă nu divorţase de Sorin Nicolescu, tatăl fetiţei sale, artista şi-a oficializat atunci relaţia cu Yosif Eudor Mohaci.

Anda Adam s-a măritat în secret azi: "Am zis DA". Primele fotografii de la cununia civilăAnda Adam s-a măritat în secret azi: "Am zis DA". Primele fotografii de la cununia civilă

Anda Adam s-a măritat cu Yosif Mohaci

Artista a reușit să surprindă pe toată lumea, alegând să se mărite în secret cu omul de afaceri Yosif Mohaci. Îmbrăcați elegant, ambii la costum, asortați perfect și mai fericiți ca niciodată, Anda Adam și iubitul ei au spus DA azi în fața ofițerului Stării Civile de la sectorul 1, în prezența prietenilor și a apropiaților.

De altfel, artista a postat pe InstaStory și un filmulet în care le împărtășește fanilor câteva detalii despre eveniment.

„Voiam să vă dorim sărbători fericite și să vă anunțăm că astăzi, noi… ne-am căsătorit. Suntem aici cu părinții', a spus Anda Adam.

După cum se vede și din poze, extrem de fericiți și emoționați, cei doi au avut parte azi de cel mai important moment din viața lor. După ceremonie, artista și-a surprins fanii cu primele imagini, chiar pe contul de socializare, unde a fost imediat felicitată de un număr mare de prieteni și cunoscuți din showbiz, dar și de admiratori.

Evelin, fiica vedetei, îi spune „tati' lui Eudor Yosif Mohaci

Anda Adam a divorțat de Sorin Nicolescu, cei doi având împreună fetiță minunată, Evelin. Vedeta și-a refăcut viața alături de afaceristul Eudor Yosif Mohaci, bărbatul cu care Anda Adam s-a măritat chiar azi. Cu ceva timp în urmă, Anda Adam a fost invitată în emisiunea lui Teo Show, fiind însoțită de fiica și, pe atunci, iubitul ei. Se pare că Evelin și Eudor Yosif Mohaci au o relație strânsă și specială. Mai mult, fiica Andei deja îi spune „tati' acestuia, încă de la finele anului trecut.

Mami i-a spus lui Evelin așa: «Evelin, hai cu mine în cutie să ieșim amândouă să cântăm și să dansăm». Evelin i-a răspuns: «Nu, eu nu intru astăzi cu tine în emisiune»’, a spus Bursucu. „Și a continuat: «Vin cu tati»’, a povestit Teo.

Cine este Yosif Mohaci

Anda Adam s-a măritat azi în secret cu Yosif Mohaci, artista spunând DA pentru a doua oară în viață la Starea Civilă. Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam, este din Arad, dar a stat și în Elveţia şi în Franţa. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Născut la Paris, unde a locuit până la vârsta de 18 ani, școlit la Cambrige, în Marea Britanie, după studii Yosif s-a stabilit în Elveția, la Geneva, unde a absolvit și un MBA și a lucrat în domeniul bancar privat. Yosif, ai cărui părinți s-au stabilit la Arad, și Anda Adam dețin împreună și un club în Cluj-Napoca.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter