Tudor Chirilă, surpriză în finala Vocea României: "Este primul an în care..."

Publicat pe

Mai sunt două zile până vom afla câștigătorul, iar Tudor Chirilă este nerăbdător și emoționat, cu siguranță, în așteptarea finalei de la Vocea României, unde din echipa lui s-a calificat simpaticul Iulian Nunucă, un tânăr de doar 18 ani cu mare priză la public. Iată ce spune antrenorul lui despre momentul pe care îl vor avea împreună vineri seară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au mai rămas două zile până la finală, iar Tudor Chirilă așteaptă cu nerăbdare să-și vadă concurentul evoluând în finala show-ului vocea României. Așa cum se obișnuiește, antrenorul și elevul său vor cânta împreună o piesă, însă anul acesta va fi ceva diferit în echipa Tudor Chirilă. Chiar dacă nu poate, evident, să dea prea mult din casă, artistul le-a oferit totuși câteva detalii fanilor săi, chiar pe pagina de Facebook.

Tudor Chirilă, surpriză în finala Vocea României: "Este primul an în care..."Tudor Chirilă, surpriză în finala Vocea României: "Este primul an în care..."

Tudor Chirilă, surpriză în finala Vocea României

Tudor Chirilă intră vineri seară în finala Vocea României cu Iulian Nunucă, un tânăr de doar 18 ani care, deși nu are studii muzicale, este autodidact și abordează cu mult curaj și pasiune infinită orice stil. Asta l-a adus nu doar în finală, ci l-a situat și în preferințele multor telespectatori, care i-au apreciat evoluția și l-au votat. În finală, tânărul va cânta o piesă cu antrenorul său, iar de data asta este vorba despre ceva total diferit.

Citește și: Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României: „Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

Citește și: Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool, în liceu:„Am trecut printr-un iad’

Citește și: Cine este Andra Botez de la Vocea României. E căsătorită și are doi copii

Citește și: Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Este îndrăgostit de o româncă

Vineri seară este finala Vocea României. Nu avem voie să divulgăm piesele pe care le vor cânta concurenții noștri. Una solo, una cu un invitat și una cu antrenorul. Trăiesc însă un sentiment interesant despre care pot vorbi un pic. Este primul an în care piesa cu antrenorul nu va fi o piesă Vama Veche/Vama, adică una unde eu să mă simt confortabil. În schimb, e o piesă pe care mi-am dorit mult să o cânt și am avut ocazia chiar să fredonez părți din ea în câteva rânduri, însă niciodată nu m-am încumetat s-o cânt toată.

Sentimentul de care vorbeam mai devreme e un fel de decuplare totală de la realitatea imediată în momentul în care eu și Iulian Nunucă ne apucăm de piesa asta. Am simțit-o și ieri la probele de sunet. E o desprindere de realitate și un soi de rătăcire plăcută pe care nu le-am mai simțit. Cel puțin nu la pop sau rock. Ne vedem vineri în finală!, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022

Din echipa lui Tudor Chirilă, la Vocea României, a intrat în finală Iulian Nunucă. El a impresionat încă o dată în semifinală, după ce a cântat piesa Bohemian Rapsody. A moștenit talentul muzical din familie, căci bunicul și tatăl său sunt lăutari celebri. Și-a dorit mereu să fie pe scenă și să cânte.

Din echipa de care s-a ocupat Irina Rimes, este o finalistă, de altfel singura fată dintre cei patru concurenți. Andra Botez i-a cucerit pe telespectatori cu interpretarea piesei I Will Always Love You, iar votul acestora a trimis-o mai departe, în finală. Are 38 de ani și este din Iași. A mărturisit că Vocea României a fost pentru ea o ocazie uriașă, căci se temea să mai încerce să participe la concursuri din cauza vârstei. Și-a învins fricile și acum se luptă pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Din echipa lui Denis Roabeș, norocosul finalist și cel care și-a atras simpatia publicului este Teodor Debu. Are 22 de ani și este student în București. A povestit că muzica i-a salvat viața după ce s-a luptat cu dependența de alcool și droguri.

Din echipa lui Smiley și Theo Rose, Winael Baldus este concurentul care are șansa să lupte în marea finală. Și-a dorit să primească o oportunitate, iar în semifinală a demonstrat din plin că merită să se numere printre cei patru finaliști.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter