Andi Constantin, adevărul despre concurentele de la Burlacul: "Unele aveau iubit..."

Publicat pe

Andi Constantin a decis să participe la emisiunea Burlacul, pentru a-și întâlni marea iubire. 25 de fete au mers să-l cunoască pe bărbat, însă doar una ajuns la sufletul acestuia. Însă, după terminarea competiției, Andi și Ana Bene s-au despărțit. În cadrul unui interviu, fosta ispită de la Insula Iubirii a vorbit deschis despre ce a însemnat pentru el această emisune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin a vrut să-și găsească marea iubire, însă viața avea pregătit altceva pentru el. S-a despărțit de Ana la scurt timp după terminarea emisiunii.

Despre ce a însemnat pentru el întreagă experiență de la Burlacul, dar și ce credea despre concurente, a vorbit chiar el în cadrul unui interviu.

Citește și: Trecutul burlacului Andi Constantin:'Am avut o perioadă de rebeliune, nu înțelegeam…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:'Dacă sunt de condamnat…'

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez

Andi Constantin, adevărul despre concurentele de la Burlacul

Pentru inima lui Andi Constantin au luptat 25 de fete. Doar una a ajuns să-l cunoască cel mai bine pe burlac, însă acesta recunoaștea că nu era atras 100% de ea. După terminarea competiției, Andi și Ana au decis să meargă pe drumuri diferite.

În cadrul unui interviu, Burlacul a recunoscut că nu a avut chimie cu toate concurentele, dar a încercat să se implice cât a putut de mult.

De asemenea, a mai făcut o declarație neașteptată despre fete. Le bănuia pe unele dintre ele că ar fi avut o relație la momentul respectiv.

E normal să nu rezonezi cu toți oamenii, e normal să nu ai chimie cu toți oamenii, cred că s-a văzut că nu am avut conexiune cu toate fetele de acolo, dar m-am implicat atât de mult cât am crezut că merită acea persoană, din perspectiva mea!

Au fost implicate pe cât au simțit. Nu eram toți făcuți unul pentru celălalt. Am o vagă impresie că nu erau toate singure, ca să zic așa! Unele concurente cred că aveau iubit!', a spus Andi, potrivit Cancan.

De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana Bene

Fetele venite să-i câștige inima lui Andi au luptat până la sfârșit. Însă, Ana Bene a primit ultima trandafirul cel norocos. Din păcate, relația celor doi îndrăgostiți nu a durat prea mult timp și au ajuns să se despartă imediat după terminarea show-ului.

Bărbatul a mai adăugat faptul că i-a spus ultimei concurente că nu o iubește, însă vrea să o cunoască cât mai bine.

În primul rând, faptul că ea a câștigat, sau că a rămas ultima în acel show, nu garanta că o să avem o relație impecabilă!

Eu, la ultima ceremonie, i-am spus franc faptul că nu o iubesc, dar o admir și mi-aș dori să îmi permită să o cunosc într-atât încât să mă îndrăgostesc.

Mi-am dorit foarte mult să construiesc alături de ea, însă consider că am luat o decizie bună, pentru că și ea a acceptat să fie într-o relație cu mine.

Chiar dacă nu mai suntem împreună, putem spune că avem o relație foarte bună de prietenie, suntem foarte apropiați, am câștigat o persoană dragă!', a mai comentat Andi, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter