Andra împlinește astăzi 33 de ani. Ce mesaj emoționant a transmis celebra cântăreață

Publicat pe

Zi fericită astăzi în familia Măruță! Andra împlinește 33 de ani și cu această ocazie a transmis un mesaj emoționant care face referire la familia ei frumoasă. E o femeie împlinită pe toate planurile!

Iată că 33 de ani au trecut rapid! Andra împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Are familia aproape, copiii care o fac mereu fericită, prietenii și milioanele de fani care o susțin necondiționat.

În această zi specială, ea a transmis un mesaj emoționant. A postat și o serie de imagini pe Facebook alături de comorile ei.

„De ziua mea, am tot ce imi doresc. Sunt liniștită, sănătoasă, am motive să zâmbesc în fiecare zi. Fac ce îmi place si am cei mai frumosi fani alaturi de mine!Vă doresc și vouă să vă simțiți la fel de împliniți! ♥️”, a fost mesajul transmis de cântăreață.

11 ani de când Andra și Cătălin Măruță au spus DA! Imagini inedite de la cununia lor civilă

Iată ce repede trece timpul, dar și ce frumos. Andra și Cătălin sunt împreună de mulți ani de zile și parcă se înțeleg din ce în ce mai bine. 11 ani de căsătorie au împlinit!

În august 2008, cei doi au făcut cununia civilă. În București a avut loc evenimentul, acolo unde au participat mulți prieteni printre care și Iulia Vântur care forma la acea vreme un cuplu cu Marius Moga, Smiley și Laura Cosoi care s-au despărțit și CRBL și soția.

Atunci, Andra a impresionat cu ținuta aleasă, o rochie scurtă, albă, care i-a pus în evidență picioarele. Bucuria li se citea pe chip.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter