Signature Events, cel mai nou spațiu evenimente din centrul Bucureștiului

Publicat pe

Esti în căutarea unui spaţiu nou pentru evenimente? Fie că este vorba de o nuntă sau un botez, o petrecere aniversară sau un eveniment business, îţi recomandăm să vizitezi noua locaţie Signature Events din zona Bulevardului Ferdinand.

Salonul The Secret Garden te uimeşte prin designul său special, fiind o adevarată grădină urbană.  Acesta se remarcă prin accentele de lumină şi un decor inspirat din natură. Plantele luxuriante, ferestrele mari şi plafonul impresionant cu structuri metalice şi sticlă creează o ambianţă extraordinară. Arhitectura unică a clădirii și elementele creative de design transformă locația, cu o capacitate de până la 550 de persoane, în spațiul ideal pentru cele mai spectaculoase evenimente. 

Fairytale, cel de-al doilea salon Signature Events, poate găzdui până la 280 de persoane. Acesta se remarcă printr-un decor de basm, dominat de nuanțe calde şi accente de lumină, cu elemente unicat lucrate manual de artiști plastici și scenografi.

Echipa care a dezvoltat acest proiect are peste 10 ani de experienţă în domeniul organizării de evenimente. De la meniurile speciale, gândite de bucătari premiaţi şi recunoscuţi, la servire şi organizare, vei avea o echipă implicată care se va asigura ca evenimentul tău să fie exact aşa cum ţi-l doreşti!

Signature Events – Unique.Iconic.Timeless

Vezi mai multe detalii pe www.signature-events.ro.

Signature Events

Signature Events

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter