Alexandru Papadopol și Adriana Titieni, împreună și pe platourile de filmare! În ce serial joacă cei doi

Publicat pe

Alexandru Papadopol și Arriana Titieni pare că sunt mai apropiați ca niciodată. Se pare că cei doi joacă într-un serial împreună. Istoria se repetă! Așa a început și povestea lui cu Ioana Ginghină. 

Conform Libertatea, iată că după divorțul de femeia care l-a făcut tată, Papi și-a găsit fericirea alături de o altă actriță, Adriana Titieni, fosta soție a lui Adrian Titieni. Coincidență sau nu, cei doi au ajuns să lucreze împreună și, astfel, să petreacă timp împreună și în scop profesional.

„Alexandru are rol principal într-un serial pentru HBO. Din distribuția proiectului TV face parte și Adriana Titieni, care interpretează un personaj secundar. Așa că sunt împreună și pe platourile de filmare. Filmările la acest serial au început în urmă cu vreo două luni', au povestit surse din anturajul celor doi actori pentru Libertatea.

Se pare că cei doi petrec și timpul liber împreună, dar se întâlnesc și pe platourile de filmare. Activează amândoi în domeniul actoriei, au cariere care îi împlinesc pe deplin.

Cine este Adriana Titieni, noua iubită a lui Alexandru Papadopol

Adriana Titieni are 43 de ani și este fosta soție a lui Adrian Titieni, celebru actor și fost rector al UNATC. Noua iubită a lui Alexandru Papadopol este actriță, moderatoare, realizatoare TV și radio. Potrivit informațiilor apărute în presă, Adriana și Adrian Titieni au divorțat de ceva timp, iar noua iubita a fostului soț al Ioanei Ginghină a revenit la numele de fată, Irimescu.

Iubita lui Alexandru Papadopol a jucat în serialul ‘În familie’, dar o poți recunoaște și din alte filme sau seriale TV. Adriana Titieni a debutat la vârsta de 19 ani la Teatrul Național din Craiova, iar mai apoi a început o colaboare cu TVR, unde a prezentat Jurnalul Cultural. De asemenea, fosta soție a lui Adrian Titieni a prezentat și mai multe emisiuni radio pentru copii.

Prima declarație a lui Adrian Titieni după ce s-a aflat că fosta lui soție are o relație cu Alexandru Papadopol

O prezență discretă, o voce calmă, Adrian Titieni a oferit prima declarație după ce s-a aflat că fosta lui soție, Adriana, are o legătură amoroasă cu Alexandru Papadopol. Mai mult decât atât, actorul a confirmat că acum un an și câteva luni, el a divorțat de mama copiilor lui.

Așadar, el le dorește tot binele din lume celor doi și nu are ce comenta mai mult.

„N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume.', a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.

Foto: Libertatea, Spynews 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter