Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță. "Ești tot ce mi-am dorit!"

Publicat pe

Cătălin Măruță își serbeaza ziua de naștere, iar Andra i-a transmis un mesaj emoționant. Vedeta de la Pro TV împlinește 42 de ani.

Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță. "Ești tot ce mi-am dorit!"Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță. "Ești tot ce mi-am dorit!"

Andra a scris doar cateva rânduri, dar de impact pe rețelele de socializare: „E ziua lui și întotdeauna vreau să sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e și al lui și invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit!”

Precum era de așteptat, postarea a atras o serie de like-uri, comentarii pozitive și distribuiri. Fanii au avut numai urări de bine pentru prezentator și cântăreață.

Ce își dorește Cătălin Măruță de ziua lui

La rândul său, Cătălin Măruță a postat o fotgrafie din mașina și a scris un mesaj de ziua lui: „De ziua mea, nu pot să îmi doresc decât sa am în fiecare zi înțelepciunea de a mă bucura de oamenii din viața mea. Vă mulțumesc pentru mesaje si urări! Vă trimit si eu un gând bun!”

Sursa foto: Facebook

Citește și: Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter