Ce avere impresionantă are Inna. Artista este mai bogată decât Ilie Năstase

Publicat pe

În urma unui top, realizat de site-ul CelebrityNetWorth, reiese faptul că Inna este mai bogată decât fostul tenismen, Ilie Năstase. De altfel, aceasta este singura cântăreață din România, cu o avere de peste 15 milioane de dolari.

Ce avere impresionantă are Inna. Artista este mai bogată decât Ilie NăstaseCe avere impresionantă are Inna. Artista este mai bogată decât Ilie Năstase

S-a făcut topul al celor mai bogate vedete din lume, în care intră şi câţiva dintre românii noştri celebri. Printre aceştia există o singură cântăreaţă, şi anume Inna (33 de ani) – Inna Alexandra Apostoleanu, care are o avere de 20 de milioane de dolari, potrivit Click.

Se pare că vedeta îl întrece pe celebrul tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, care are mai puțin cu 5 milioane de dolari ca celebra solistă, având o avere de 15 milioane de dolari, conform site-ului citat.

În topul listei se află Ion Ţiriac (80 de ani), afacerist, fost tenismen, care are în visterie nici mai mult nici mai puţin de 2 miliarde de dolari. Următoarea pe listă e Simona Halep (28 de ani) care are 30 milioane de dolari.

Şi un actor român apare pe lista milionarilor. Este vorba despre  Sebastian Stan (37 de ani) care a strâns o sumă frumuşică din rolul pe care l-a avut în seria „Avengers' – „Răzbunătorii'. Este vorba despre 4 milioane de dolari. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter