Andreea Antonescu, vizită la socri! Cântăreața a făcut primele declarații după ce i-a cunoscut pe părinții noului iubit

Publicat pe

Andreea Antonescu nu se mai ferește și își asumă relația cu noul iubit! Cântăreața i-a cunoscut deja și pe părinții lui Ștefan Manolache, se pare că lucrurile decurg din ce în ce mai rapid!

Chiar dacă nu a divorțat încă cu acte de tatăl fetiței sale, Traian Spak, Andreea Antonescu e foarte fericită în brațele noului iubit. Se pare că Ștefan Manolache o face fericită așa cum își dorea ea de ceva timp.

În weekendul care a trecut, vedeta a călătorit la Iași. Nu a mers singură, ci alături de iubit cu un scop clar. Andreea Antonescu a făcut cunoștință cu părinții iubitului ei. Au ieșit împreună la o masă, au petrecut ore bune unii în compania altora și s-au bucurat de așa clipe unice. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat și prin oraș, iar cântăreața a făcut declarații.

„Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.', scrie Spynews.

Andreea și Ștefan nu au ratat ocazia de a face o poză memorabilă. Cei doi s-au așezat într-un taxi și s-au fotografiat. Se știe deja că familia bărbatului deține o companie de taxiuri destul de cunoscută și profitabilă.

Andreea Antonescu, vizită la socri! Cântăreața a făcut primele declarații după ce i-a cunoscut pe părinții noului iubitAndreea Antonescu, vizită la socri! Cântăreața a făcut primele declarații după ce i-a cunoscut pe părinții noului iubit

Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit: „Ne-am cunoscut acum trei săptămâni' – EXCLUSIV

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache în urmă cu trei săptămâni la un eveniment monden organizat de revista ELLE. El i-a luat ei interviu pentru Antena 1, căci este reporter special, iar atunci au făcut cunoștință, atunci ea l-a cunoscut.

EXCLUSIV pentru VIVA!, Andreea a povestit cum s-au apropiat, cum au devenit iubiți și cum își trăiesc iubirea.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.', a spus Andreea Antonescu EXCLUSIV pentru VIVA!.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter