Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit: "Ne-am cunoscut acum trei săptămâni" - EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Antonescu a recunoscut relația cu Ștefan Manolache. Cei doi sunt împreună de puțin timp, deci relația este la început. Ea a povestit EXCLUSIV pentru VIVA! cum s-au cunoscut.

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache în urmă cu trei săptămâni la un eveniment monden organizat de revista ELLE. El i-a luat ei interviu pentru Antena 1, căci este reporter special, iar atunci au făcut cunoștință, atunci ea l-a cunoscut.

EXCLUSIV pentru VIVA!, Andreea a povestit cum s-au apropiat, cum au devenit iubiți și cum își trăiesc iubirea.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.”, a spus Andreea Antonescu EXCLUSIV pentru VIVA!.

Ştefan Manolache are doar cuvinte de laudă la adresa cântăreței, actuala lui iubită.

„Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”, a spus Ştefan Manolache pentru Spynews.ro.

Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit: "Ne-am cunoscut acum trei săptămâni" - EXCLUSIVAndreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit: "Ne-am cunoscut acum trei săptămâni" - EXCLUSIV

Cine e Ștefan Manolache. Tânărul a avut iubite celebre

Tânărul e cunoscut în lumea mondenă din București. De o bună perioadă de timp frecventează cluburile de fițe, iar, mai nou, acesta e reporter special la Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 difuzată de luni până vineri de la 17.00 la 19.00.

Înainte de debutul pe TV, el a avut mai multe relații cu domnișoare cunoscute din showbiz. S-a iubit cu Ioana GRama, cunoscut blogger, dar și cu Silvia Popescu. El și câștigătoarea a două sezoane de la Bravo, ai stil, de la Kanal D, au trăit o intensă poveste de dragoste, dar care s-a sfârșit rapid.

Foto: Facebook, Spynews 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter