Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane. Imagini sexy cu artista: ”Mama natură n-a fost generoasă cu mine”

Publicat pe

Nicole Cherry nu mai este fetița pe care o știam cu toții la începutul carierei sale, artista s-a transformat într-o femeie sexy. În ultima perioadă mulți s-au întrebat dacă vedeta a apelat la medicul estetician, iar Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane.

La doar 20 de ani, Nicole Cherry a apelat la medicul estetician. Artista a recunoscut că și-a pus silicoane în urmă cu un an, iar până acum nimeni nu și-a dat seama de această schimbare. În ultima perioadă, Nicole Cherry a început să se afișeze cu decolteuri mai generoase, iar oamenii au început să se întrebe dacă artista și-a pus implanturi mamare. „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint',  a mărturisit Nicole Cherry.

Operația a avut loc în urmă cu aproximativ un an, iar vedeta a declarat că tatăl ei a fost de acord cu decizia pe care a luat-o. Deși și-a pus silicoane, Nicole Cherry nu a exagerat cu implanturile și sunt perfecte pentru corpul ei, iar ce este de apreciat este că par foarte naturale, lucru pe care rar îl mai întâlnim în era operațiilor estetice.

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama.', a spus ea la Antena Stars.

Nu este prima intervenție estetică pentru Nicole Cherry

Nicole Cherry este una dintre puținele vedete de la noi care erau 100% naturale și nu apelase la medicul estetician. Se pare că artista, la 20 de ani a luat o decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea. Nicole Cherry a decis să scape de gușă și a găsit o metodă simplă, dar și eficientă.  'Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe.', a spus Nicole Cherry în momentul în care și-a făcut gușa să dispară.

FOTO: Facebook

Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane. Imagini sexy cu artista: 'Mama natură n-a fost generoasă cu mine'Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane. Imagini sexy cu artista: 'Mama natură n-a fost generoasă cu mine'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter