Andreea Bălan a dezvăluit numele celui de-al doilea copil: ”Ne-am certat pe numele bebelinei”

Publicat pe

Andreea Bălan a dezvăluit numele celei de-a doua fetițe. Artista mai are foarte puțin până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Andreea Bălan a ales un nume, iar soțul ei, George Burcea, a ales cel de-al doilea nume. După o lungă așteptare am aflat cum o va chema pe micuță.

Până acum, Andreea Bălan și George Burcea nu au vrut să dezvăluie cum o va chema pe cea de-a doua fetiță. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, pentru că cei doi viitori părinți au făcut marele anunț. A mai rămas foarte puțin până când Andreea Bălan va naște, termenul fiind la în câteva zile.

'Ne-am certat pe numele bebelinei. Am primit 3000 de sugestii de nume. Este un nume foarte frumos. Vor fi două. Numele de Ella a fost ales de George, iar Maya am ales eu, pentru că mi-am dorit de când eram mică. De data aceasta am ales tot amândoi. Așadar, primul nume este Clara. O va chema și Maria. Este scurt, frumos. Voiam două nume scurte cum e Ella Maya, acum e și Clara Maria.', a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea vor schimba nașii de botez

Botezul micuței Ella a fost unul parcă desprins din povești, iar cu siguranță și cel al surioarei sale va fi la fel. Andreea Bălan ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că nașii de botez ai fetiței care va veni pe lume la începutul lunii martie nu vor fi aceeași cu cei ai Ellei. Motivul? Se pare că artista a ales prima dată cine vor fi părinții spirituali, iar acum este rândul lui George.

‘Nașii nu vor fi aceiași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el’, ne-a spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea vor dormi separat. Totul se va întâmpla după ce artista va naște: 'Ne-am făcut planul…'

Citește și: Andreea Bălan s-a îngrășat 9 kilograme în timpul sarcinii. Cât cântărește bebelușul: 'Eram sub medie'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter