Feli a ales nașii de botez pentru fetița ei. Cine o va creștina pe micuța Nora Luna

Publicat pe

În urmă cu aproape patru luni, Feli Donose devenea pentru prima dată mamă. Cântăreața este cea mai fericită, iar fetița ei, Nora Luna, este totul pentru ea. De când micuța a apărut în viața ei, totul s-a schimbat. Feli a ales nașii de botez pentru fetița sa. 

Chiar dacă încă nu știe când va avea loc botezul fetiței sale, Feli a dezvăluit cine sunt nașii micuței Nora Luna. Se pare că cea care o va creștina pe Nora Luna este o prietenă de-ale artistei din copilărie. „Sigur că da! Va fi prietena mea din copilărie, Ica, Icuţa. Dar încă nu ştiu când va fi botezul.', a declarat Feli pentru Click!.

Probabil, așa cum ne-a obișnuit, Feli va avea o petrecere restrânsă pentru botezul fetiței sale, iar evenimentul va fi ținut departe de ochii curioșilor. Până acum, proaspăta mămică nu i-a arătat deloc chipul micuței sale, Nora Luna.

Feli și Nora Luna

Feli și Nora Luna

Feli este o mamă foarte grijulie

Cântăreaţa este foarte grijulie şi de când fiica ei a venit pe lume pare că este o altă persoană. Se dedică micuţei zi şi noapte, o răsfaţă şi îi compune poezii. Pe contul său de Instagram a postat mai multe poze cu Nora Luna. Pare că are tenul deschis la culoare şi părul foarte des.

„Mama te leagănă, veghează tata. Somnul ţi-l apără ochii părinteşti, dormi şi visează, că lumea-i gata! Şi te aşteaptă numai să creşti’, a scris Feli, în dreptul fotografiei cu fiica sa.

Feli Donose a născut pe data de 21 noiembrie o fetiță perfect sănătoasă, căreia a decis să îi pună numele Nora Luna.

Citește și: Feli Donose nu face nunta prea curând. Iubitul Cătălin nu i-a dat inelul încă

Citește și: Cu cine seamănă fetiţa lui Feli Donose? Nora Luna a moştenit multe trăsături de la tatăl ei

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter