Mihaela Borcea e în doliu. O persoană apropiată ei s-a stins din viaţă: "A fost un om minunat, devotat"

Publicat pe

Mihaela Borcea trece printr-o perioadă mai puţin plăcută. Se pare că una dintre apropiatele ei s-a stins din viaţă. Cele două aveau o relaţie specială, de respect. Chiar pe pagina ei de Facebook, aceasta a postat mai multe mesaje în care îşi exprimă regretul. 

O zi neagră pentru Mihaela Borcea. Una dintre angajatele şi prietenele ei s-a stins din viaţă. Are sufletul îndurerat după aşa pierdere. În mediul online a scris mai multe mesaje semn că depăşeşte o perioadă complicată.

„Azi este o zi tristă, când vestea morții neașteptate a prietenei, colegei noastre Livia ne-a îndurerat sufletele!! A fost un om minunat, devotat, generos, corect și cinstit!! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat!!😪😪😪😪”, a scris Mihaela Borcea pe pagina ei.

„Echipa noastră anunţă cu adâncă durere în suflet că a pierdut un om minunat, cea care a fost colega, prietena, mama Livia. Te vom păstra veşnic vie în inimile noastre. Dumnezeu să o ierte!”, este textul scris de Mihaela Borcea pe o fotografie de doliu.

Această pierdere vine la câteva zile după ce Cristi Borcea, fostul ei soţ, a intrat din nou în închisoare.

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel, împreună la masă

În urmă cu ceva vreme, cele două femei au fost surprinse împreună la o întâlnire în oraș, ba mai mult cele două au stat chiar una lângă cealaltă. Mihaela Borcea este cea care se ocupă de afacerile fostului acționar de la Dinamo, iar acesta are toată încrederea în ea. Deși poate părea o situație destul de ciudată, Cristi Borcea și-a dorit mereu și a făcut în așa fel încât toate femeile din viața lui să se înțeleagă cu prima lui soție, Mihaela.

Valentina Pelinel nu este deloc deranjată de această condiție, mai ales că dragostea pe care o are pentru soțul ei este una foarte puternică. Viitoarea mămică de gemene nu a refuzat întâlnirea cu fosta soție a soțului ei. În timp ce Valentina Pelinel, Mihaela și Cristi Borcea se aflau la discuții, afară era Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea care o aștepta. Cristi Borcea și Sorin Rap s-au întâlnit și s-au salutat, apoi fiecare și-a văzut de treabă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter