Mihaela Borcea și Valentina Pelinel, împreună la masă. De la întâlnire nu a lipsit nici Cristi Borcea

Publicat pe

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel au fost împreună la masă, iar de la întâlnire nu a lipsit nici Cristi Borcea. Se pare că lucrurile între cele două au revenit la normal, deși se zvonise la un moment dat că acestea nu se mai înțeleg. 

Cele două femei au fost surprinse împreună la o întâlnire în oraș, ba mai mult cele două au stat chiar una lângă cealaltă. Mihaela Borcea este cea care se ocupă de afacerile fostului acționar de la Dinamo, iar acesta are toată încrederea în ea. Deși poate părea o situație destul de ciudată, Cristi Borcea și-a dorit mereu și a făcut în așa fel încât toate femeile din viața lui să se înțeleagă cu prima lui soție, Mihaela.

Valentina Pelinel nu este deloc deranjată de această condiție, mai ales că dragostea pe care o are pentru soțul ei este una foarte puternică. Viitoarea mămică de gemene nu a refuzat întâlnirea cu fosta soție a soțului ei. În timp ce Valentina Pelinel, Mihaela și Cristi Borcea se aflau la discuții, afară era Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea care o aștepta. Cristi Borcea și Sorin Rap s-au întâlnit și s-au salutat, apoi fiecare și-a văzut de treabă.

Citește și: Cristi Borcea, cadou de 100.000 de euro pentru Valentina Pelinel. Orice femeie și-ar dori așa ceva

Citește și: Când va avea loc botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel


FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter