Sora Deliei, fără sutien şi cu burtica la vedere. Oana e însărcinată în şase luni

Publicat pe

Oana Matache va aduce pe lume în mai puţin de cinci luni cel de-al doilea copil. Sora Deliei este însărcinată în şase luni şi nu s-a sfiit să pozeze cu burtica goală la vedere. Este într-o formă de invidiat!

Oana Matache străluceşte în rolul de mămică. Cântă de ani de zile şi nici cele două sarcini nu au împiedicat-o să urce pe scenă, la concerte, să facă ce îi place mai mult. Este mereu alături de sora sa Delia, o susţine şi se distrează împreună.

Iată că acum Oana a arătat fanilor imagini inedite cu ea, însărcinată în şase luni. Artista s-a pozat în faţa oglinzii fără sutien şi cu burtica la vedere. Se poate observa că sarcina este destul de evoluată, iar ea nu a acumulat prea multe kilograme. Este o graviduţă modernă, fără inhibiţii. Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu veselă şi plină de viaţă, Oana demonstrează cât de cool e să fii însărcinată.

Micuţa sa Jessie este alături de ea, pare că deja merge singură, bea singură lăptic, a crescut mult şi frumos!

Sora Deliei, fără sutien şi cu burtica la vedere. Oana e însărcinată în şase luniSora Deliei, fără sutien şi cu burtica la vedere. Oana e însărcinată în şase luni

Delia, pe scenă alături de mama, sora și nepoata ei

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii, înaintea căruia Delia a vorbit cât se poate de sincer despre perioada copilăriei și pierderile resimțite odată cu maturizarea, a fost duetul alături de sora ei, Oana, pe piesa „Cine m-a făcut om mare’. În timpul lui, Delia a mângâiat cu blândețe burtica surorii ei, însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar la finalul său, pe scenă a apărut și mama celor două, în brațe cu nepoțica Deliei, Jessie. Cele trei generații de femei au primit aplauze, iar Delia, o îmbrățișare lungă și emoționantă din partea mamei sale.

Sora Deliei Matache, despre viaţa de mamă

„Am o fetiţă sănătoasă, slavă domnului! E o mâncăcioasă şi activă şi ne ţine activi.(…) Toţi erau mâncaţi de emoţii. Da, păi zilele astea eu doar dacă am avut timp să respir. Dacă nu era mama, nu aş fi avut timp să ies din casă, să mă refac. Aşa am avut timp să mai merg la un coafor, să merg la magazin. Sincer, eu mă aşteptam să fie mai greu. Credeam că un nou născut plânge mai mult, să fie mai multe nopţi nedormite. Din prima seară eu şi Răzvan am luat taurul de coarne. Am spălat-o, i-am tăiat unghiuţele am început să ne înţelegem şi să o înţelegem. (…) Mi se pare greu să mă uit la ea plângând. I-au apărut lăcrimuţele mai devreme decât la alţi nou născuţi. Nu plânge mai mult de o perioadă foarte scurtă , dar când o vâd plângând mi se rupe sufletul. (…) Eu şi Delia nu avem aceleaşi gusturi în privinţa vacanţelor. Duc lipsa timpului în care stăteam cu Răzvan atunci când eram iubiţi. (…) Eram obosită rău şi tristă. Am avut impresia că nu mai funcţionează anumite lucruri în corpul meu cum trebuie. Credeam că rămân fără lăptic. Mama ne-a dat afară şi am ieşit în oraş. Am mers la restaurant şi a fost bine.', a spus Oana Matache la Antena Stars.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter