Cu cine seamănă fetiţa lui Feli Donose? Nora Luna a moştenit multe trăsături de la tatăl ei

Publicat pe

Feli Donose nu a publicat încă poze cu chipul fetiţei sale. Vedeta a ţinut-o de parte de camerele de filmat pe Nora Luna. S-a aflat acum cu cine seamănă micuţa!

Cântăreaţa, de când a născut, nu a dezvăluit foarte multe detalii despre viaţa de mămică sau despre micuţa ei fiică. Nora Luna a venit pe lume pe data de 22 noiembrie, iar de atunci, mama sa a publicat în mediul online o singură poză cu ea, iar în aceea are chipul ascuns.

Iată că acum, Feli Donose a dezvăluit cu cine seamănă fetiţa. Nora Luna a moştenit multe trăsături de la tatăl ei.

„E foarte mâncăcioasă… Îi cânt muzică populară, pe asta se linişteşte ea. A început să vadă jucărelele, e atentă. Tot îmi place! Avem seri când doarme mama cu ea ca să se odihnească Cătălin, că merge la muncă. Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc zic: mă duc la fata mea. Am de o lună de zile un telefon nou pentru poze şi video. Am şters ieri 600 de poze în care fata era fix în aceeaşi poziţie hăinuţe diferite. Acum încep să o cunosc, îi ştiu tot. Le arăt aşa în familie. Sufoc chiar cu poze! Fata nu seamănă cu mine, seamănă cu taică-su. Are de la mine guşa şi somnul. Mama zice: când mă uit la fată şi nu dă somnul pe mâncare! Doarme bine!”, a spus Feli Donose într-o emisiune TV.

Cine este tatăl fetiţei lui Feli Donose

Anul trecut, ea l-a cunoscut pe Cătălin, cel care avea să devină tatăl fetiței ei. În continuare, Feli păstrează discreția asupra celui care îi este partener și nu a dezvăluit decât că nu are nicio legătură cu lumea artistică.

‘Cătălin a apărut când nu m-am așteptat, când nu l-am căutat’, a spus Feli.

În plus, ea a povestit că s-au cunoscut la o nuntă la care ea era invitată să cânte, iar el era unul dintre oaspeți. Cătălin nu mai locuia în România de mai bine de trei ani. Se mutase în Germania și nu mai avea niciun gând să revină în țară. Însă și pentru el lucrurile s-au schimbat radical și, după ce a cunoscut-o pe Feli s-a întors definitiv în orașul său natal, Constanța.

Feli și Cătălin s-au plăcut și s-au împrietenit – ‘A fost un fulger de detoate!’ – având câteva luni o relație la distanță. Își scriau mult, des, iar Feli, care se descrie drept o persoană care se plictisește foarte ușor, era și ea uimită de cât de bine și ușor mergeau lucrurile.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter