Cine este tatăl fetiţei lui Feli Donose! Artista a dezvăluit cum s-au cunoscut

Publicat pe

Relația lui Feli se poate încadra cu ușurință în categoria celor mai discrete povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Până de curând, nimeni nu a știut cine este tatăl copilului ei, artista devenind mamă pentru prima oară în urmă cu o zi. Și în privința sarcinii artista a fost foarte discretă pe parcursul celor nouă luni. Despre partenerul și tatăl fetiței sale, Feli, pe numele real Felicia Donose, a vorbit în premieră în numărul de august al revistei UNICA.

Într-un amplu interviu, Feli a anunțat că urmează să nască după jumtătatea lunii noiembrie și că ea și partenerul ei vor fi părinți de feitiță. Mereu și-a dorit o fetiță, însă nu s-a gândit niciodată serios să devină ea însăși mamă, mai ales pentru că nu avea un partener. 'Mi-am dorit de mică o fetiță, dar nu m-am gândit că o să o nasc eu, din pântecul meu. Visam că o să o adopt', mărturisește ea.

Iată că momentul cel mai aşteptat a venit, iar pe 21 noiembrie, artista a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, printr-o operaţie de cezariană. 

Anul trecut, ea l-a cunoscut pe Cătălin, cel care avea să devină tatăl fetiței ei. În continuare, Feli păstrează discreția asupra celui care îi este partener și nu a dezvăluit decât că nu are nicio legătură cu lumea artistică.

'Cătălin a apărut când nu m-am așteptat, când nu l-am căutat', a spus Feli.

În plus, ea a povestit că s-au cunoscut la o nuntă la care ea era invitată să cânte, iar el era unul dintre oaspeți. Cătălin nu mai locuia în România de mai bine de trei ani. Se mutase în Germania și nu mai avea niciun gând să revină în țară. Însă și pentru el lucrurile s-au schimbat radical și, după ce a cunoscut-o pe Feli s-a întors definitiv în orașul său natal, Constanța.

Feli și Cătălin s-au plăcut și s-au împrietenit – 'A fost un fulger de detoate!' – având câteva luni o relație la distanță. Își scriau mult, des, iar Feli, care se descrie drept o persoană care se plictisește foarte ușor, era și ea uimită de cât de bine și ușor mergeau lucrurile.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă', spune artista.

Ce nume va purta fetiţa lui Feli Donose

Numele micuței care s-a născut pe 21 noiembrie este deja stabilit de ambii părinți. Feli își dorește ca pe fetița ei să o cheme Luna.

„Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus „dacă tu așa ai visat de mică, nu pot să îți iau bucuria asta, atunci o va chema Luna'. Așa că o va chema Nora Luna', a declarat Feli pentru Unica.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter