"M-a străpuns până în inimă". Andreea Bălan și Andreea Antonescu au generat un accident în bucătărie, la America Express 2023

Publicat pe

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au generat un accident în bucătărie, la America Express 2023. echipa Andre a făcut mari eforturi în cadrul celei mai recente edițiie America Express 2023. Competiția America Express – Drumul Aurului a devenit din ce în ce mai dificilă. Andreea Bălan a accidentat-o, din greșeală, pe Andreea Antonescu atunci când au avut de pregătit un preparat tradițional columbian. Iată ce s-a întâmplat în timpul probei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au generat un accident în bucătărie, la America Express 2023. În cadrul ediției din 22 martie, a show-ului America Express – Drumul Aurului, concurenții au fost nevoiți să pregătească un preparat tradițional columbian. Echipele s-au străduit să-și demonstreze talentul în bucătărie, dar stresul și oboseala și-au spus cuvântul. Într-un moment de neatenție, Andreea Bălan a accidentat-o pe Andreea Antonescu, în cadrul probei de gătit.

"M-a străpuns până în inimă". Andreea Bălan și Andreea Antonescu au generat un accident în bucătărie, la America Express 2023"M-a străpuns până în inimă". Andreea Bălan și Andreea Antonescu au generat un accident în bucătărie, la America Express 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au generat un accident în bucătărie, la America Express 2023

Concurenții fac mari eforturi pentru a ajunge în marea finală și pentru a se bucura de titul de câștigători ai emisiunii America Express – Drumul Aurului. Andreea Antonescu a avut un incident periculos în timpul probei. Artista gătea alături de prietena ei, iar într-o clipă de neatenție, Andreea Bălan i-a pus paleta cu ulei încins pe mână colegei sale.

Andreea Antonescu a continuat totuși proba alături de Andreea Bălan și au depus mari eforturi pentru ca preparatul să fie pe placul „juratei'.

Mi-a lipit-o direct de mână. Am simțit clar că m-a străpuns până în inimă (…) Efectiv a sărit uleiul pe mine, am simțit exact cum îmi sare. Picături mari de ulei', a mărturisit Andreea Antonescu la America Express.

Andreea Bălan și-a cerut iertare în fața prietenei sale, Andreea Antonescu.

„Așa fac mereu, sunt neatentă', a spus Andreea Bălan.

Citește și:Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm…’

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce s-a îmbăiat în nămol: „Una dintre cele mai rușinoase experiențe’

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au sărutat doi polițiști la America Express 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de o probă ceva mai atipică, la ediția de miercuri seara, 22 martie a show-ului America Express 2023. Concurenții au fost nevoiți să găsească o persoană pe care să o sărute și să facă o poză ca dovadă. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au apelat la ajutorul a doi polițiști locali, care au fost de acord să le ajute pe cele două românce să ducă proba la bun-sfârșit.

Prea stăteau degeaba, ia să le dăm de lucru‘, a mărturisit Andreea Bălan la America Express.

Domnii polițiști imediat au zis da. (…) Am văzut clar că te-a pupat pe obraz. Și eram acolo foarte hotărâtă să mă pupe nenea. M-a pupat nenea direct pe obraz, am făcut poza din unghiul din care a trebuit’, a spus Andreea Antonescu.

FOTO: Antena 1

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă