"Jaful zilei, al unor străine românce". Andreea Bălan și Andreea Antonescu au comis o gafă la America Express

Publicat pe

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au comis o gafă la America Express. Andreea Bălan și Andreea Antonescu Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de câteva senzații tari, în acdrul competiției. În ediția din 17 ianuarie, cele două vedete au făcut o gafă în timpul probei și au luat cu asalt taraba unui negustor, în timpul probei. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au recunoscut că erau cam amețite din cauză că băuseră Tequila.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au comis o gafă la America Express. Cele două foste membre ale trupei Andre s-au reunit pentru aventura vieții lor în cadrul concursului America Express. Cele nouă echipe participante vor cutreiera America Latină, pe un într-un traseu de peste 7.000 de kilometri. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut față cu brio pînă acum mai multor încercări, unele destul de periculoase. La ediție din 17 ianurie, cele două au comis o gafă și apoi au dat vina pe consumul de Tequila.

"Jaful zilei, al unor străine românce". Andreea Bălan și Andreea Antonescu au comis o gafă la America Express"Jaful zilei, al unor străine românce". Andreea Bălan și Andreea Antonescu au comis o gafă la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au comis o gafă la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut cu brio probele din acest sezon America Express. La ediția din 17 ianuarie concurenții au avut sarcina de a vinde anumite produse pentru a face rost de bani, pentru prepararea unui fel de mâncare mexican. Preparatul urma să fie oferit ulterior gazdelor, unde aceștia înnoptau.
Andreea Balan și Andreea Antonescu au comis o gafă majoră, care le-a stârnit amuzamentul. Au confundat taraba de unde trebuiau să ia produsele pentru a le vinde.

Citește și:Cine este Melinda de la America Express.Soția lui Puya e mai mică decât el cu 10 ani

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express.Ce schimbări aduce noul sezon

Că de la Tequilla sau de la lipsa noastră de cultură generală în ceea ce privește partea culinară a Mexicului, ne-am înfipt într-o tarabă', a spus Andreea Antonescu.

Nu cred, i-am furat omului astea', a spus Andreea Bălan, în timpul probei. „Jaful zilei, al unor străine românce', a fost reacția Andreei Antonescu. Bălan i-a răspuns colegei sale: „Când ești în stare de ebrietate, nu mai știi nimic'.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în pericol la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lăsat în urmă imaginea de dive și au pornit cu rucsacii în spate, prin locuri necunoscute. Au mîncat gîndaci și au fost nevoite să înnopteze într-o zonă extrem de periculoasă pentru turiști. Cele două au fost chiar avertizate de localnici să aibă grijă.

Citește și: Romică Țociu, despre momentul în care Cornel Palade a refuzat să mai joace alături de el:’În momentul ăla, a căzut casa pe mine’

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi / EXCLUSIV

El ne-a zis foarte clar: «Aveți grijă, că acolo se împușcă oameni și se pierd turiști fără motiv', a spus Andreea Bălan.

Am zis: «Nu se poate!» Noi nu suntem și n-am fost niciodată din categoria fetelor pline de fițe, dar preferam să dorm în curte, într-un cort și mi-ar fi fost mie psihic mai bine' a fost reacția Andreei Antonescu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter