Denisa Filcea a renunțat la afaceri pentru a se ocupa exclusiv de creșterea fiicei sale: „Nu o spun sub formă de sacrificiu”

Publicat pe

Denisa Filcea a renunțat la afaceri pentru a se ocupa exclusiv de creșterea fiicei sale. Frumoasa soție a lui Flick și-a intrat foarte repede în rolul de mamă. Încă de când a venit pe lumea micuța Eva Maria a avut grijă să-i fie mereu alături și să nu-i lipsească nimic. Ba mai mult, nu au angajat o bonă și nici nu au în gând momentan, dorindu-și să fie trup și suflet lângă minunea lor. Totuși, această dorință arzătoare a dus la mai multe 'compromisuri' din partea celor doi părinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Filcea a renunțat la afaceri pentru a se ocupa exclusiv de creșterea fiicei sale. Denisa Filcea și Flick se iubesc de mai mult timp! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii dintre ei a rezultat și o fetiță adorabilă. Venirea pe lumea a micuței Eva Maria le-a schimbat radical viața celor doi, astfel că de atunci tot ceea ce fac este să se ocupe de fiica lor. Obligațiile și proritățile au luat o altă întorsătură, astfel că soția omului de radio a făcut schimbări radicale.

Denisa Filcea a renunțat la afaceri pentru a se ocupa exclusiv de creșterea fiicei sale: „Nu o spun sub formă de sacrificiu'Denisa Filcea a renunțat la afaceri pentru a se ocupa exclusiv de creșterea fiicei sale: „Nu o spun sub formă de sacrificiu'

Denisa Filcea și Flick și-au dorit enorm să devină părinți, Eva Maria fiind o binecuvântare pentru ei. Pe tot timpul sarcinii, cei doi s-au documentat cum au știu mai bine pentru a face față rolului de părinți. Ce-i drept, s-au acomodat destul de ușor. Nimeni nu i-a auzit vreodată să 'se plângă' că le este greu, ci din contră. Mereu pozează cu zâmbetul pe buze, în tabloul de familie perfect, ceea ce dă tuturor de înțeles că totul este la superlativ în inimitatea lor.

Citește și: Cum se decurcă Denisa Filcea, după ce a devenit mamă pentru prima dată:„Dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine…'

Citește și: Flick a împlinit 39 de ani. Ce surpriză i-a făcut soția lui, Denisa Filcea:„Cât de tare'

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să își întemeieze o familie:'Ne gândim la căsătorie, avem o vârstă…'

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu:”Evenimentul va fi…”

Denisa Filcea a renunțat la afaceri pentru a se ocupa exclusiv de creșterea fiicei sale

Nu mulți știau, însă, că Denisa Filcea se ocupa înainte de a deveni mamă cu gestionarea a trei firme. Ea se ocupa în proporție de 99% de ceea ce se întâmpla în interiorul business-urilor, însă de când a venit pe lume Eva Maria, a dat uitării acest rol. Și-a dorit să se ocupe în totalitate de fiica ei, astfel că a luat decizia de a renunța pentru momente la ceea ce făcea înainte.

Îmi dedic tot timpul Evei. Este o perioadă foarte frumoasă. În fiecare zi e tot mai fascinantă și e tot mai interesantă. Am oprit în momentul de față toate lucrurile pe care le făceam.

Aveam în desfășurare trei afaceri. Le-am oprit. Când voi simți, dacă voi simți vreodată, le voi relua.', a mărturisit Denisa Filcea într-o emisiune de la Antena Stars.

Denisa Filcea: 'Am renunțat la foarte multe lucruri'

Denisa Filcea a declarat în cadrul unei emisiuni TV de la Antena Stars că a făcut destul de multe compromisuri, totul doar pentru a avea grijă non-stop de fiica ei. Aceasta a explicat că a renunțat la numeroase activități pe care le avea înainte, nu doar la gestionarea celor 3 afaceri. Totuși, nu regretă absolut deloc și este mândră de deciziile pe care le-a făcut, considerând că Eva Maria este cea care-i merită tot timpul din lume.

„În ceea ce mă privește pe mine, am renunțat la foarte multe lucruri. Nu o spun sub formă de sacrificiu. M-am orientat spre altceva. Consider că îmi aduce mult mai multă satisfacție sufletească.', a mai spus Denisa Filcea.

Cum se decurcă Denisa Filcea în rolul de mamă

Încă de când a devenit mamă pentru prima dată, Denisa Filcea a fost sigură că o să se descurce cu rolul de mamă, inclusiv cu tot ce implică el. Așa a și fost! Frumoasa soție a lui Flick a făcut față tuturor provocărilor care vin la pachet cu 'meseria' de părinte. Nu s-a 'văitat' vreodată în fața nimănui, ci doar a demonstrat și arătat tuturor cât de frumoasă este viața cu un copil.

„Nici nu mă gândesc la oboseală. Când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn. Oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm.

Dar Eva doarme foarte bine noaptea. Primul somn cam 5 ore. Urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea.’, a explicat Denisa Filcea pe Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter