Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Cu ce se ocupă Livia

Publicat pe

Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Fostul coleg al lui Dan Capatos a decis să își lase acasă partenera de viață și să plece în America Express alături de prietenul său, Nelu Cortea. Cei doi au plecat în aventura vieții lor în America de Sud, alături de celelalte echipe. Pe Bordea îl știe toată țara, fie de la televizor, fie din spectacolele de stand up comedy, dar soția lui este mai puțin vizibilă în spațiul public. În plus, lucrează într-un domeniu complet diferit față de partenerul ei de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soție în anul 2012. Formează o familie foarte frumoasă și se sprijină reciproc atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Chiar dacă Livia a rămas acasă, concurentul de la America Express cu siguranță va lupta cu toate puterile și pentru ea. Iată cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express!

Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Cu ce se ocupă LiviaCine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Cu ce se ocupă Livia

Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express

Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Cătălin Bordea este căsătorit cu Livia, o superbă brunetă. Este originară din Măcin, județul Tulcea, dar s-a mutat în București în urmă cu mai multă vreme. Cei doi s-au îndrăgostit în anul 2012, iar doi ani mai târziu au făcut cununia civilă, iar în anul 2019 au făcut și nunta. Livia Bordea lucrează ca instructor de kangoo jumps, iar în trecut a lucrat și ca stewardesă, locuind pentru o perioadă în Dubai.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei.

Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit.

Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show?' și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o', a spus Bordea, în trecut, la Antena Stars.

Citește și: „Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist'. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la America Express

Citește și: Cine este și cum arată soacra Shakirei. Mama lui Pique a fost și ea menționată în noua piesă a cântăreței

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la America Express: „M-am întors cu….'

Citește și: Cătălin Măruță este în cârje, după operație. Ce gest a făcut Eva pentru el: „Am început plimbarea cu asistenta-mea”

Livia Bordea a suferit de depresie

Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express. În urmă cu ceva timp, soția lui Cătălin Bordea a dezvăluit că a suferit de depresie, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Citeam azi undeva că depresia e atunci când corpul tău luptă să supraviețuiască, iar creierul vrea să te omoare. Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot sa trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu.

Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineata, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită… Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu știu de ce scriu asta…

Dar o să scriu. Pentru cei care cred că, dacă Zâmbești mereu, automat ești fericit mereu. Poate ești. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună. Eu am băut doar cafea și am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce știam e că eu nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă și încercam, printre lacrimi, să mă adun.

Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram… și eram în Paradis. Am luptat singură și nu știu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am știut eu să procedez. Nu mă plăcea nimeni și nu plăceam pe nimeni.

Încet, încet, și numai eu știu cum, mi-am revenit. Cred. Am ajuns să mă cunosc mai bine, pentru că durerea e bună profesoară. Am renunțat la oameni și am câștigat alții. Am învățat că Tristețea asta profundă e chinuitoare, e paralizantă , dar se poate trece peste. Știu… Scriu asta pentru că acum 4 ani (n.r. – în 2012) nu eram bine deloc. Dar azi sunt, a povestit soția lui Cătălin Bordea.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă