„Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist”. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la America Express

Publicat pe

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la „America Express'. Au mai rămas doar câteva zile până la difuzarea celui mai dur reality show din România. Cei doi comedianți fac echipă în cadrul emisiunii și au împărtășit primele impresii despre experiența din America. Potrivit acestora, lupta cu foamea și găsirea cazării nu au fost cele mai mari provocări din cadrul competiției, ci au existat o serie de factori care le-au îngreunat aventura pe „Drumul Aurului'. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În curând, cel de-al cincilea sezon al reality show-ului va fi difuzat pe Antena 1. 9 echipe de vedete au zburat peste Ocean, acolo unde au fost nevoiți să parcurgă un traseu de 7000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Alături de Nelu Cortea și Cătălin Bordea, pe Drumul Aurului pornesc chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Diana Bulimar și Larisa Iordache, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela.

„Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist'. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la America Express„Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist'. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la „America Express'. Potrivit spuselor celor doi, experiența din cadrul competiției a fost inedită, plină de provocări și situații dificile. Alături de cei aceștia, alte opt echipe au fost nevoie să-și asigure hrana și transportul prin unele dintre cele mai periculoase locuri din lume.

Citește și: Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express:'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

Citește și: Cine prezintă următorul sezon America Express.Gina Pistol a făcut anunțul: „E greu”

Citește și: Jorge și Răzvan au rămas în afara triburilor, în prima ediție Survivor 2023. Decizia i-a șocat pe concurenți:„Vă rog să părăsiți ceremonia!'

Citește și: Vica Blochina, mărturisire în lacrimi despre fiul său, la Survivor România 2023:„Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng'

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la „America Express'

Cei doi comediați formează unul dintre cele nouă echipe care au pornit pe „Drumul Aurului'. Aceștia sunt legați de o prietenie veche, pe care au decis să și-o testeze în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii.

„Avem turnee împreună de mulți ani și dormim împreună foarte mult, mai des decât dorm cu nevastă-mea, de-asta eu îi zic lui Bordea baby', a spus Nelu Cortea.

Cei doi actori, care fac o echipă de senzație în spectacolele lor de stand-up, au vorbit despre dificultățile întâmpinate în cel mai dur reality show și imaginile care i-au marcat într-o lume cu totul diferită de realitatea lor cotidiană.

„În America Express am învățat ce înseamnă ploaia cu adevărat. Știi potopul biblic?', a povestit Cătălin Bordea. „Da, asta în timp ce stai în bena unei mașini și mergi cu 100 km la oră! Eu m-am hidratat pentru 3 ani', a adăugat Nelu Cortea. „Iar dacă vorbim despre zone periculoase, când se va difuza America Express, cei de acasă vor vedea imagini. Vor vedea ce mașini trec pe lângă tine aici, ce oameni trec pe lângă tine și vor vedea poveștile celor de aici. Am văzut copii conducând pe autostradă', a mărturisit Bordea de pe Drumul Aurului.

„Am stat într-o casă bântuită'

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut, la „America Express', prin experiențe inedite. Nu doar găsirea cazării și a hrănii au fost adevărate provocări, ci și interacțiunea cu celelalte echipe din cadrul competiției.

„Am văzut mașină care n-avea nimic – nici număr, nici faruri și circula așa', a adăugat Cortea. „Este o experiență unică, este cu totul altă realitate. Cultura, oamenii, cum vorbesc, ce se întâmplă, ce mănâncă, ce beau, totul e diferit. Implicit experiențele noastre au fost din altă lume. Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist', a punctat Bordea.

„La autostop, tu vrei să te urci în mașină cât mai repede și să-ți faci misiunea. Îi vezi când trec pe lângă tine și te refuză din ochi. Ești pe marginea autostrăzii, totul se întâmplă foarte rapid plus că mai vezi și celelalte echipe când iau mașini. Și asta te încarcă. La cazare, însă, nu e nicio întrecere. Tu îți găsești cazarea în ritmul tău, nu se punctează asta', a explicat Bordea. 'Dar e mai ușor să-i ceri unui om să te ia în mașina lui o oră-două decât să-i ceri să dormi pe patul lui o noapte!', a dat Cortea replica.

„Am redescoperit aici sentimentul adevărat de recunoștință'

Cei doi actori au vorbit despre lecțiile pe care le-au învățat parcurgând cei 7000 de kilometri prin America. După încheierea filmărilor, aceștia s-au încărcat cu un sentiment puternic de recunoștință față de cei care au fost dispuși să-i ajute.

„Dincolo de toate aceste lucruri, ne-a plăcut mult în America Express. Dacă ar fi ușor, n-ar mai fi la fel experiența', a declarat Cătălin Bordea. „În același timp, am redescoperit aici sentimentul adevărat de recunoștință când îți dă cineva ceva – sunt oameni care te primesc în casa lor. Noi am stat la niște tineri – era o casă sărăcăcioasă, în care ne-am spălat la lighean. Dar oamenii ne-au primit și ne-au ajutat!', a povestit Bordea. „Am întâlnit foarte mulți oameni de treabă, care vor să ne ajute, care-și iau din timpul lor, din mâncarea lor, care ne deschid casa lor. Asta e fascinant, să redescoperi imaginea asta a umanității pe care o pierzi în viața de zi cu zi', a spus și Nelu Cortea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter