Andreea Bălan a avut probleme cu banii

Publicat pe

Se poate ca acum sa aiba zeci de concerte si cel mai apreciat show din Romania, se poate sa mearga in vacante exotice si sa nu aiba deloc grija zilei de maine, dar pentru Andreea Balan lucrurile nu au fost intotdeauna roz in cei aproape 20 de ani de cariera.

 

Andreea Balan

 

Artista ne-a povestit in numarul de august al revistei Viva ca destramarea trupei Andrei si inceputul carierei solo au fost printre cele mai grele momente din viata ei:

 

Nimeni nu se aștepta ca trupa să se destrame, nu ne-am dat seama. Să ajungi în varful muntelui și de acolo să cazi… dar nu la poale, mai jos. Am avut această căzătură la 18 ani, a fost crunt. Banii din Andre s-au pierdut. Nu mai aveam niciun venit, a fost dificil sa îmi construiesc cariera solo. M-am mutat singură în București, într-o garsoniera în Pantelimon, a fost foarte greu pentru că nu aveam posibilități financiare absolut deloc. Am început de sub zero. Așa am învățat să lupt.

 

Inainte de succesul trupei Andre, artista a crescut intr-un apartament cu doua camere, alaturi de parintii sai, la baza ingineri.

 

Oana Popoiag

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter