Vedete la un garden party cu surprize

Publicat pe
Vedete la un garden party cu surprizeVedete la un garden party cu surprize

Bijuteriile cu stil, decorul spectaculos al unei florării, muzica live, sushi bar-ul și invitații celebri au fost ingredientele unui eveniment exclusivist și strălucitor, în ciuda unei rafale de ploaie neașteptate.

 

De fapt, ploaia nu a împiedicat câtuși de puțin bunul mers al lucrurilor, fiind cu atât mai potrivită în context cu cât era vorba de lansarea Colecțiilor Toamnă-Iarnă 2016 Pandora.

 

Vremea capricioasă nu a impiedicat vedete precum Anca Lungu sau Alexia Talavutis să poarte ținute all white și nici nu a fost un factor de stres pentru cei circa 130 de invitați care au făcut ca petrecerea să continue până târziu în noapte.

 

Când nu socializau în grădina Atelierului Florens, oaspeții admirau noile colecții Pandora în incinta florăriei. Colecția de Toamnă se inspiră din tradițiile medalioanelor perioadei victoriene, colecția Pandora Rose, care se lansează pentru prima dată în România, evocă stilul personal cu ajutorul bijuteriilor romantice în nuanță de roz, iar Colecția de Iarnă redă frumusețea cosmică a unei galaxii argintii. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter