Andreea Bălan este o mamă dură! Ce interdicții le-a pus fetelor sale până când vor împlini 20 de ani / EXCLUSIV

Publicat pe

Încă de când era mică, Andreea Bălan a învățat să fie independentă și să se descurcă singură. Artista mai are foarte puțin timp până când va aduce pe lume cea de-a doua fetiță, iar aceasta așteaptă cu nerăbdare. 

Andreea Bălan este genul de mamă care vrea să-și învețe copiii să nu depindă tot timpul de ea, iar atunci când vor crește să fie capabili să se descurce singuri. Cântăreața nu a fost obișnuită cu genți și pantofi de lux, iar așa are de gând să-și crească și ea fetele.

De asemenea, viitoarea mămică susține că i se pare o prostie ca părinții să le ofere haine de brand copiilor până de la o vârstă foarte fragedă.

'Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț eu cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor. Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe… să-și cumpere ei. Dacă îi înveți așa se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii', a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Cum o va chema pe cea de-a doua fetiță a Andreei Bălan

Până acum, Andreea Bălan și George Burcea nu au vrut să dezvăluie cum o va chema pe cea de-a doua fetiță. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, pentru că cei doi viitori părinți au făcut marele anunț. A mai rămas foarte puțin până când Andreea Bălan va naște, termenul fiind în aproximativ 2 săptămâni.

‘Ne-am certat pe numele bebelinei. Am primit 3000 de sugestii de nume. Este un nume foarte frumos. Vor fi două. Numele de Ella a fost ales de George, iar Maya am ales eu, pentru că mi-am dorit de când eram mică. De data aceasta am ales tot amândoi. Așadar, primul nume este Clara. O va chema și Maria. Este scurt, frumos. Voiam două nume scurte cum e Ella Maya, acum e și Clara Maria.’, a spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan critică limbajul concurenţilor de la Asia Express: 'O ţară întreagă te va dispreţui'

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea vor dormi separat. Totul se va întâmpla după ce artista va naște: 'Ne-am făcut planul…'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter