Andreea Bălan, împiedicată să plece cu fetițele în vacanță, în Grecia! De ce nu a primit artista acordul lui George Burcea

Publicat pe

Într-un moment extrem de tulbure al vieții ei, cauzat de apropiatul divorț de George Burcea, Andreea Bălan a mai suferit o dezamăgire… Artista nu a putut pleca în concediu alături de fetițele ei, în Grecia, fără acordul soțului ei. Iată care a fost motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce, recent, în presă au apărut o mulțime de articole privitoare la apropiatul divorț de George Burcea, în care s-a speculat inclusiv că artista i-ar fi fost infidelă soțului ei pe parcursul mariajului, iată că Andreea Bălan a preferat să vorbească despre noile evenimente din viața ei chiar pe contul personal de socializare, pentru a pune capăt unor comentarii ulterioare.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

„Am fost atacată pe nedrept”

Artista le-a povestit fanilor ei, prin intermediul unui mesaj destul de lung, în care s-a confesat cu sinceritate, despre cea mai recentă dezamăgire din viața ei. Andreea Bălan ar fi trebuit să plece, recent, în Grecia, alături de Ella și Clara, însă nu a primit la timp împuternicirea notarială din partea soțului ei, pentru a ieși cu fetițele din țară.

„Dragii mei,
Având în vedere apariția unor articole tendențioase în presă care îmi tulbura viața de familie, articole menite să amplifice divorțul meu și să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări.

Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apăr.
Armura mea a fost întodeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreună cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor.

Andreea Bălan nu l-a putut contacta pe George Burcea

L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie.

Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor.

Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există, întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

Andreea Bălan, împiedicată să plece cu fetițele în vacanță, în Grecia! De ce nu a primit artista acordul lui George BurceaAndreea Bălan, împiedicată să plece cu fetițele în vacanță, în Grecia! De ce nu a primit artista acordul lui George Burcea

„Mă bucur pentru realizările lui”

În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contră, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are resonsabilitați egale față de copiii noștri.

Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni. Din acest motiv am refuzat vacanța primită în Grecia și am optat pentru un sejur în România săptămâna viitoare cu copiii mei.

Având în vedere că mi-am trăit mereu viața după principii solide și morale, sunt sigură că și de această dată, adevărul va ieși la iveală.

Vă pup!, a scris Andreea Bălan pe contul ei de socializare.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole solicită redeschiderea dosarului morții vedetei: „Tata este singurul care a luptat să afle adevărul”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter